Cod de utilizare al culorilor

Sambata, 26 Februarie 2011, ora 17:06
4723 citiri
Cod de utilizare al culorilor
Foto: All Women Stalk

Culorile joaca un rol semnificativ in modul nostru de a simti si percepe lumea. Ele ne pot influenta starea de spirit, asa cum o fac razele de soare sau stropii de ploaie.

Puteti beneficia de "terapia" culorilor in mediul in care locuiti sau munciti. Daca veti decora peretii in culori care sa va stimuleze, efectul se va vedea in rezultatul muncii voastre. Cei de la All Women Stalk iti explica cum pot influenta culorile.

Negrul (desi este considerat de unii nonculoare, dar este adesea folosit) este sexy, cand vorbim de o rochie, dar este si mistic. Negrul este elegant si daca doriti sa il folositi la decoratiunile interioare optati pentru imagini de fundal, in forma de imprimeuri. Daca sunteti o persoana cu o fire mai inchisa nu ar fi recomandat sa va decorati casa cu negru, din cauza ca este asociat si cu sentimente de furie, tristete si nefericire.

Albastrul este bun pentru afaceri si diete. Ii face pe oameni sa se simta calmi, simbolizeaza unitate, armonie, incredere, siguranta si ordine. Aceasta culoare scade tensiunea arteriala si, de asemenea, reduce senzatia de foame. Albastrul este culoare perfecta pentru spatiile de birouri si pentru bucataria de acasa.

Violetul este culoarea creativitatii. Este o culoare calda, simbolizeaza intelepciunea si iluminarea. Daca vrei sa fii creativ incearca sa iti decorezi camera cu un violet levantica.

Rosul este o culoare care stimuleaza, ridica tensiunea arteriala si ii face pe oameni nervosi. In schimb, daca optati pentru lampi rosii, atmosfera din dormitor va fi "fierbinte" si "sexy".

Potrivit principiilor Feng Shui, nuantele de galben si tonalitatile insorite sunt energizante si recomandate pentru camera de zi, restaurante, cafenele si alte locuri unde ai nevoie de oameni sa se relaxeze si sa discute.

Verdele ajuta la vindecarea ranilor si relaxeaza. Pentru ca este o culoare linistitoare puteti sa va asigurati ca este primul lucru pe care il vezi dimineata cand te trezesti si ultimul lucru cand te culci.

Portocaliul este culoarea "actiunii", stimuleaza dorinta de a face miscare si de a munci. Nu este recomandat sa folositi aceasta culoare daca aveti un copil foarte activ.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#utiliza culori decoratiuni interioare, #albastrul calmeaza foamea , #decoratiuni interioare