Cum poti transforma balconul tau intr-un loc confortabil si relaxant (Galerie foto)

Joi, 21 Martie 2013, ora 07:37
12994 citiri
Cum poti transforma balconul tau intr-un loc confortabil si relaxant (Galerie foto)

Balconul este un element de design care da farmec fatadei unei cladiri. In acelasi timp, poate fi un spatiu multifunctional ideal pentru servirea mesei, odihna si relaxare.

Balconul de marime medie cu o priveliste frumoasa poate fi o zona confortabila pentru odihna de dupa-amiaza. Acesta poate gazdui si o gradina micuta si o piesa de mobilier, conform Interiorholic.

Pentru a realiza un spatiu confortabil de luat ceaiul sau pentru odihna ori reverie, este nevoie de o mobila fina, placuta privirii. Adauga o masa de cafea si o zona in care se poate manca. Mobila nu trebuie sa fie noua sau scumpa, o poti folosi pe cea care nu iti mai trebuie, in special din dormitor.

Daca nu este suficient spatiu pentru un set intreg de mobila, pune doar o canapea, o masuta de cafea si cateva scaune sau un fotoliu. Exista foarte multe optiuni si solutii care pot fi alese in functie de ceea ce doresti sa faci.

Daca balconul este inchis, finisajul poate fi unul de lemn, in timp ce pentru spatiile deschise se recomanda finisaje de piatra. Lemnul este mai cald si mai confortabil decat piatra. Un covoras insa poate contribui la un sentiment sporit de confort.

Pernele si luminile de exterior ii dau balconului un aspect deosebit.

Alaturi de perne si lumini, pe o canapea sau un pat confortabil, te poti bucura de seri linistite. Un alt element indicat in balcoane este reprezentat de plantele agatatoare.

Daca alegi lemnul, poti pune parchet pe jos. Un raft pentru flori poate fi instalat intr-un colt. Niste flori mai mari pot fi asezate langa masa.

Pentru un balcon mic, poti alege un scaun cu o husa moale, care sa dea senzatia de confort.

Valorificarea acestui spatiu se poate face prin amplasarea unor ghivece de flori langa scaun.

Daca e vorba de un balcon exterior cu o priveliste frumoasa (case vechi, pomi sau multa verdeata), se recomanda un mobilier care sa se potriveasca cu mediul exterior, in stil vintage si cu nuante de verde.

Amplasarea florilor in acest balcon da senzatia ca acesta face parte din peisaj, integrandu-se perfect.

Aspectul de mini-gradinita da spatiului un farmec distinct si il individualizeaza, in special daca balconul este inconjurat de blocuri.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#amenajare balcon, #cum aranjezi balconul, #decoratiuni balcon, #relaxare balcon sfaturi, #idei amenajare balcon , #decoratiuni interioare