Cum sa-ti faci singur ornamentele de Sarbatori

Sambata, 04 Decembrie 2010, ora 15:53
5682 citiri
Cum sa-ti faci singur ornamentele de Sarbatori

Da, stiu! Ai colindat in lung si-n lat supermarketurile si buticurile de cartier si nimic nu pare sa te multumeasca atunci cand vine vorba despre decoratiunile de Craciun. Nimic din ce-a fost odata nu se mai regaseste in rafturile magazinelor. Locul globuletelor de sticla frumos pictate din vremea copilariei, a fost luat de plasticele made in China. Dar nu e loc de astfel de sentimente mai ales acum, in prag de Sarbatori.

Vino tu cu solutia pentru anul acesta!

Cu siguranta nu te vei apuca acum sa sufli cu toata forta intr-un tub in speranta ca vei da forma unei bucati de sticla lichida. Asta nu te va da insa inapoi de la a personaliza mici decoratiuni pe care poti sa le pui in brad sau cu care poti sa faci un aranjament mai mult decat original.

Aranjament din crengute

Puteti lua niste crengute, pot fi si de vasc, peste care sa pulverizati zapada artificiala (se gasesc tuburi de spray in comert). Luati si cateva conuri de brad si faceti acelasi lucru. Apoi, puneti-le pe toate intr-un bol de sticla transparent, mai intai conurile, apoi crengutele. Puteti agata cateva decoratiuni speciale cum ar fi niste fulgi de sticla cu aspect de turture. Vor pune aranjamentul in valoare.

Ghirlana din fetru

Fetrul sau pasla este materialul acela pe care il intalnim cu precadere la palarii. Este o textura practica pentru ca are calitatea de a nu se desira. Acest lucru iti va usura munca atunci cand te vei gandi sa faci o ghirlanda cu tot felul de obiecte specifice sarbatorilor de iarna.

Poti sa le decupezi dupa sabloane sau sa faci mici pernute sub forma de fulgi, oameni de turta dulce, brazi. Bucatile de fetru se gasesc intr-o mare varietate de culori si poti sa le comanzi de pe internet.

Globulete din ... ceramica!

Ca sa ne intoarcem din nou la pomul de Craciun, puteti sa incercati sa faceti mici accesorii din ceramica. Fie ca optati pentru un polimer cu uscare la aer sau la cald, important este sa folositi culorile si tematica potrivita. Decoratiunile va vor incanta privirile.

Fulgi de nea la ferestre

Si pentru ca deocamdata florile de gheata nu au rasarit, putem face cateva sabloane de fulgi sau stelute pe care sa le aplicam, tot cu zapada artificial, pe suprafata geamurilor. Sabloane gasiti si in comert si sunt chiar pentru orice buzunar. De asemnea, puteti sa pictati diferite motive cu acuarele sau acrilice. Efectul va fi unul spectaculos!

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#ornamente Craciun facute acasa, #sfaturi ornamente Craciun , #decoratiuni interioare