Infrumuseteaza Pastele cu accesorii handmade

Vineri, 13 Aprilie 2012, ora 09:34
13021 citiri
Infrumuseteaza Pastele cu accesorii handmade

Daca ai timp si esti dispus sa incerci ceva nou anul acesta in ceea ce priveste ouale de Paste, poti incerca sa le decorezi intr-un mod mai inedit sau sa faci niste accesorii simple, dar de efect.

Copiii vor fi incantati si tu vei fi surprins sa vezi ce linistit si relaxat te vei simti dupa ce ai terminat treaba. Iata de ce ai nevoie, conform Parade:

Oua decorate vesel

Ai nevoie de cateva oua medii sau mari, o cutie goala de carton pentru ele, biletele post-it in culori cat mai vibrante cu putinta, un recipient de pus pe foc, prosoape de hartie si o lingura.

Pune ouale in cratita cu suficienta apa incat sa le acopere complet, tine-le la foc tare pana apa incepe sa fiarba si apoi da-l mai incet. In timp ce ele se fierb (cam 15 minute), foloseste-ti toata indemanarea pe care o ai si taie post-it-urile in forme cat mai frumoase si amuzante.

Scoate ouale din apa si pune modelele de hartie pe ele, fara sa mai fie nevoie de lipici. Foloseste apoi un prosop de hartie pentru a le usca si pune-le intr-un suport special de carton, unde se va usca bine si hartia, pana cand te vei hotari sa le consumi.

Cosulete mici de Paste

Aceste cosulete de Paste sunt extrem de amuzante si nimic nu se compara cu momentul in care le inmanezi. Poti sa-ti inveti copiii cum sa le confectioneze, astfel incat sa le ofere chiar ei profesorilor sau bunicilor.

Ai nevoie de hartii incretite pentru briose, hartii de cadou cat mai colorate, lipici, putina iarba sau hartie verde, care sa o imite, si bomboane mici, si ele la fel de colorate si vesele.

Taie manerul pungii de cadouri si foloseste o foarfeca pentru a-l face sa aiba o lungime de 20-22 de centimetri, mentinandu-l arcuit la mijloc. Foloseste lipici (sau niste capse) pentru a-i prinde marginile de hartia suport de briosa, dupa care mai pune-o intr-una, pentru ca micul cosulet sa fie mai rezistent si nici sa nu se vada locul unde este lipita toarta.

Umple apoi cosul cu iarba, hartie colorata si bomboane. Poti aseza si un ou si orice vrei sa daruiesti. Daca rezultatul e prea frumos si nu te induri sa-l dai, pune-l pe masa de Paste, pentru a te bucura de el pe intreaga perioada a sarbatorilor.

Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei se încinge. Gabriela Firea îl trimite pe Cristian Popescu Piedone înapoi la sectorul 5. Ea a a declarat vineri, 26 aprilie, că "ar fi o normalitate"...
#oua decorare hartie colorata, #oua Paste modele, #cosulete Paste, #accesorii handmade Paste, #decorare oua Paste idei , #decoratiuni interioare