Piscine inedite, bine ascunse (Galerie foto)

Sambata, 30 August 2014, ora 09:38
13193 citiri
Piscine inedite, bine ascunse (Galerie foto)
Foto: Oddee

Indata ce treci peste varsta copilariei, poate si mai devreme, intelegi ca nu le poti avea pe toate si ca trebuie sa alegi. Unii insa incearca si reusesc.

Chiar daca spatiul nu le-ar permite sa aiba in curte sau chiar in interior o piscina, reusesc, prin cele mai creative metode. Oddee a evidentiat cateva dintre acestea.

Cele mai originale piscine de pe glob (Galerie foto)

Cand curtea ta nu e foarte mare si vrei sa te bucuri si de un spatiu verde, dar si de un bazin cu apa, poate fi dificil. N-a fost insa greu deloc pentru arhitectul Gil Klar sa gaseasca o solutie.

Si-a pus gazon, dar cand vrea sa se relaxeze in apa, pur si simplu da "capacul" inverzit la o parte, dezvelind o frumusete de bazin.

Piscinele pot insemna o pierdere masiva de spatiu, atunci cand nu sunt folosite, mai ales daca se afla in interior. Daca, insa, atunci cand nu sunt folosite, spatiul e utilizat ca sala de dans sau chiar garaj, lucrurile stau cu totul altfel.

Indata ce ultimul inotator a iesit din apa, podeaua se ridica, iar apa se scurge. In cateva minute, totul e curat si uscat.

Pe acelasi principiu functioneaza si cea de mai jos. Daca nu ai nevoie de ea, ascunde-o si profita de spatiu.

Cand nimeni nu are chef de balaceala, piscina, care nu e la vedere, trece ca fiind o fantana arteziana stilata.

Cand lucrurile se incing, la o simpla apasare de buton apare si bazinul, nu indeajuns de mare incat sa poti inota pana obosesti, insa suficient ca sa te ajute sa te racoresti. Luminile incastrate pe margini fac atmosfera si pentru o baie de seara.

Ai copii mici si ti-e teama ca in lipsa ta sa nu se intample o tragedie? O astfel de piscina poate fi solutia, lasand apa la vedere doar cand esti si tu la soare.

In plus, chiar si atunci cand e la vedere, e prietenoasa "cu copiii", putand sa-i supraveghezi foarte usor, adancimea putand fi reglata.

Iata inca o modalitate de a o ascunde cand nu-ti face cu ochiul, spatiul putand fi folosit pentru a lua masa afara, ziua, sub umbrela, sau a bea un cocteil, seara, sub stele.

O alta modalitate ingenioasa de a ascunde bazinul indata ce te-ai plictisit de balaceala e sa o acoperi cu un postament din lemn, indeajuns de sigur pentru a calca pe el, tu si intreaga familie.

Astfel, spatiul din curte, poate fi de doua ori util.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#piscine interior ascunse, #piscine nu ocupa spatiu, #piscine exterior acoperite, #piscine creative poze, #piscine inventive poze , #decoratiuni interioare