Unde pui bradul?

Vineri, 10 Decembrie 2010, ora 08:10
2827 citiri
Unde pui bradul?

Vezi unde iti recomanda designerul nostru, Titi Alupoaei, sa pui bradul in casa ta.

Amplasamentul ideal

Ar fi o zona cu trafic redus, usor vizibila. De regula, se nimereste zona asta chiar in cadrul ferestrei. Nu conteaza ca e un radiator cald ce il usuca in doua zile. Asta e! Tipologia apartamentelor nu a inclus si un loc de brad.

Noi nu avem loc de sufragerie, dar de brad! Sunt cinic! Mai bine incearca sa relationezi bradul la spatiu. Frumos nu inseamna mare si decorat nu inseamna incarcat! Foarte mult imi plac cutiile de cadouri raspandite jos, in jurul bradului. Acum, ca ele contin ceva sau nu face parte si asta din magia Craciunului.

Dilema: artificial sau natural

Depinde de conformismul personal. Chestia cu respectul pentru natura, ecologie, bla, bla, paleste in fata bradului de plastic facut din petrol, dar 100% reciclabil. Asa o fi. Ce mai ramane sa alegi, de topor sau de ghiveci? Pepinierele asigura material in fiecare an, asta zice teoria, iar chestia cu ghiveciul e putin dezvoltata la noi.

Cine castiga? Bradul de debara sau cel de padure? Momentul bradului trezeste in noi mereu si mereu amintiri ori emotii! Ciclicitatea lui nu e rutina. E o traire umana. Nu-ti refuza sufletul! Copilul din noi intotdeauna se va bucura de bomboana din pom, de globurile sclipitoare, de momentul in care e anuntata trecerea lui Mos Craciun.

A venit! Si la tine sa vina! Si cu totii sa ne ascultam sufletul si sa fim mai oameni cu oamenii! Craciun fericit si tie!

Indiferent de ornamente, ca sunt nuci, roscove, leduri ori globuri cu cristale, bradul este doar un suport fizic al unor manifestari spirituale. Ele conteaza! Aici spiritul e mai presus de fizic!

Articol publicat in revista Casa si Gradina

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#decoratiuni interioare brad, #designer brad interior , #decoratiuni interioare