Tabu in moda, cu designerul Maria Simion: Picioare scurte? Nicio problema! (Foto)

Vineri, 10 Octombrie 2014, ora 18:36
7615 citiri
Tabu in moda, cu designerul Maria Simion: Picioare scurte? Nicio problema! (Foto)
Foto: Arhiva personala

Nu toate femeile se pot lauda ca natura le-a daruit picioare interminabile. Cand acestea sunt vizibil mai scurte decat trunchiul, e nevoie de ceva stiinta de a te imbraca, pentru a masca acest aspect.

Anumite haine din garderoba noastra pot masca aceasta trasatura, explica designerul Maria Simion, prezentator al emisiunii "Wonder life", de la Antena Stars.

Tabu in moda, cu designerul Maria Simion: Cum faci ca bustul sa para mai generos (Foto)

Prima regula este legata de pantofi, si anume evitarea celor cu barete in jurul gleznei, pentru ca vor "taia" linia picioarelor si vor accentua aceasta trasatura, explica Maria Simion pentru Ziare.com.

Ar trebui ocolite si botinele sau ghetele pana la glezna, nici aceastea neavantajand femeile cu picioare scurte.

Tabu in moda, cu designerul Maria Simion: Cum mascam un posterior generos (Galerie foto)

Fustele trebuie sa fie scurte, in diferite croiuri. "Daca nu va simtiti confortabil cu aceasta lungime, optati pentru lungimea 3/4 si evitati rochiile si pantalonii foarte lungi. Cu cat fusta este mai scurta, cu atat picioarele par mai lungi", afirma creatoarea de moda.

"Avantajul ultimelor sezoane este ca se poarta inca pantalonii cu talie inalta, pe care ii recomand persoanelor care vor sa mascheze acest aspect. Asadar, tot ce are talie inalta este indicat in acest caz, de la fuste, pantaloni si chiar rochii evazate. Efectul este grozav!", este sfatul Mariei Simion.

Dungile verticale sunt de asemeni o alegere fericita, cu conditia sa nu existe multe culori in outfituri.

"Evitati pantalonii mulati, iar daca vreti cu orice pret sa purtati lung, incercati sa nu maturati cu hainele pe jos, pentru ca efectul este putin penibil spre caraghios", conchide designerul.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Tinute recomandate femeilor cu picioare scurte, #picioare scurte sfaturi vestimentare, #haine femei picioare scurte, #designer Maria Simion, #Maria Simion Antena Stars , #designer
Comentarii
Poza elem
elem
rank 5
minte scurta? o mare problema!