Trendul anului 2018: poze in studio foto

Advertorial
Vineri, 09 Februarie 2018, ora 13:59
13600 citiri

Lansata acum 2-3 ani, moda - daca ii putem spune asa - realizarii de fotografii intr-un studio foto profesional este tot mai bine primita si vazuta de romani.

Motivul este unul destul de simplu: oamenii au inceput sa observe diferenta intre un profesionist si un amator, si atunci cand vorbim despre fotografie, la fel cum se intampla si in cazul altor servicii.

Dincolo de ochiul si de indemanarea unui fotograf, echipamentele utilizate intr-un astfel de atelier foto sunt la fel de importante.

Aparatul foto, luminile, umbrelele, dar si decorurile si recuzita, totul contribuie in egala masura la realizarea unor fotografii ce nu pot fi realizate in alte conditii, indiferent de dorinta sau de vointa protagonistilor.

Pana nu demult intr-un studio foto se realizau de regula sedinte foto pentru modele, agentiile de publicitate solicitand albume foto profesionale care sa contina un numar mai mare de fotografii realizate in cele mai bune conditii de luminozitate.

In ultimii ani insa si fotografii si-au diversificat serviciile, acum oferind sedinte foto pentru intreaga familie, dar si pentru cei mici.

Astfel, mai ales in preajma sarbatorilor tot mai multi apeleaza la un astfel de atelier pentru a realiza albume foto de familie, cu tematica respectiva: album foto de Craciun, de Paste, de Ziua Copilului.

In cadrul acestor sedinte, care au o lungime variabila - de la 45 de minute la peste o ora si jumatate, in functie de tematica, de numarul si de varsta participantilor - se pot schimba mai multe decoruri sau obiecte de recuzita, se apeleaza la vestimentatie variata sau obiecte personale, totul pentru a insufleti acele poze ce vor ramane amintiri peste ani.

Un alt tip de sedinta foto este, de exemplu, dedicat nou-nascutilor, acestia putand fi fotografiati cu succes de la varsta de numai 2-3 saptamani, iar rezultatul este unul extraordinar.

Nu este asadar de mirare ca tot mai multi dintre romani aleg acum sa apeleze la serviciile unui fotograf profesionist care sa stie sa le puna in valoare calitatile si sa le ascunda eventualele defecte, lucru pe care obiectivul unui telefon inteligent nu va fi capabil niciodata sa il faca.

Un astfel de studio foto poate fi gasit la http://www.fotografiistudio.com, un loc din Bucuresti ce are deja traditie in a oferi astfel de clipe minunate.

Experienta unei sedinte foto la studio este memorabila, asa ca cine a incercat o data va reveni cu siguranta pentru alte evenimente, asa cum o faceau in trecut si parintii sau bunicii nostri.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#poze studio, #sedinta foto studio , #familia