4 reguli vestimentare de care trebuie sa tii cont la festivalurile de muzica din vara aceasta

Advertorial
Miercuri, 26 Iunie 2019, ora 11:55
9009 citiri
4 reguli vestimentare de care trebuie sa tii cont la festivalurile de muzica din vara aceasta

In ultimii ani, Romania a devenit un adevarat pol de atractie pentru publicul din lumea intreaga pasionat de festivalurile de muzica. Untold, Sunwaves, Afterhills, Neversea, Electric Castle, Summer Well sunt doar cateva dintre festivalurile care aduna, anual, zeci de milioane de turisti din toate colturile lumii.

Dincolo de muzica, atmosfera unor astfel de evenimente cere inclusiv o tinuta care sa ne scoata din anonimat. Dar, cum ne imbracam la un astfel de festival? Sigur ca alegerea unei tinute pentru un festival de muzica nu este ceva stiintific, dar trebuie sa fim totusi atenti pentru ca exista o linie fina intre a arata c

ool si a arata ... confuz.

Regula nr. 1: Pastati-va propriul stil

Tineti cont de faptul ca astfel de festivaluri nu sunt o petrecere de Halloween, ceea ce inseamna ca nu ar trebui sa abordati costumatii tematice.

Cel mai bun mod de a realiza o tinuta reusita pentru un festival de muzica este sa porniti de la propriul stil vestimentar pe care sa il combinati cu ceva boem sau rock and roll sau ceva in stilul anilor '60.

Regula nr. 2: Alegeti o piesa statement

Se spune ca niciodata nu vei da gres la un festival de muzica cu o tinuta in stil boem sau rock and roll. De fapt, poti.

Daca intreaga ta tinuta va aborda o tema anume va parea totusi prea mult, asa ca este recomandat sa alegeti o singura piesa, una statement, pe care sa o combinati cu obiecte vestimentare moderne din garderoba voastra. In acest fel veti avea un look cool.

De exemplu, puteti purta o pereche de sandale joase care se leaga cu sireturi pe picior, in stilul celor flower power, pe care sa le combinati cu o pereche moderna de pantaloni scurti si o cheaca cool.

Regula 3: Cumparati-va ceva cu franjuri

Hainele cu franjuri se potrivesc de minune la astfel de evenimente, cu conditia ca ele sa fie lejere si nu unele elegante. Alegeti bluze scurte cu franjuri, pantaloni scurti, cizme cu franjuri si chiar genti cu franjuri pentru a da un aer usor rebel tinutei voastre.

Regula 4: Nu purtati slapi

Un festival de muzica nu este o iesire la plaja, chiar daca festivalul are loc pe plaja. Veti fi nevoiti sa pasiti prin locuri mai putin curate, pe iarba sau chiar prin noroi si veti fi nevoiti sa folositi wc-urile ecologice.

Daca veti alege sa purtati slapi, pe parcursul festivalului, picioarele voastre vor putea arata dizgratios. Mai bine alegeti o pereche comoda de ghetute care sa acopere glezna, o pereche frumoasa de balerini sau niste sandale.

Daca ti se pare ca o tinuta perfecta pentru un festival iti va da peste cap bugetul, nu este cazul sa iti faci griji. Puteti fi trendy fara a cheltui sume imense. Invatati sa cumparati avantajos.

Acum este simplu doar folosind cupoane si coduri de reducere in magazinele voastre favorite, cum ar fi HM reduceri sau Bonprix reducere. Este suficient sa accesati cel mai mare portal de cupoane si coduri de reducere din Romania, Kuplio.ro, care aduna intr-un singur loc, in mod constant, promotii din magazinele online si magazine fizice romanesti.

Intr-o forma structurata, va aduce sute de reduceri atractive, din diferite domenii. Zilnic, pe portal, vor fi adaugate peste 50 de cupoane de reduceri noi, pentru cumparaturi cat mai avantajoase in magazinele voastre preferate.

Pagina este impartita in sectiuni tematice, care ofera o multime de reduceri, cupoane de reducere, coduri de reducere in peste 500 magazine online romanesti, dar si internationale.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#tinuta festival, #haine festival, #reduceri haine , #fashion