Adieri proaspete de vara aduse de noua colectie de rochii de ocazie Fashion-24.ro

Advertorial
Marti, 31 Iulie 2018, ora 16:14
11504 citiri
Adieri proaspete de vara aduse de noua colectie de rochii de ocazie Fashion-24.ro

Inca te intrebi ce fel de rochii de seara sa porti vara aceasta? Nu stii care sunt cele mai potrivite rochii de ocazie de purtat la evenimentele cu stil din acest sezon cald? Fashion-24.ro, magazinul online cu articole de dama, iti prezinta o noua colectie de rochii minunate, in tema cu vara, pe care sa le porti la cele mai deosebite ocazii.

Ce propune fresh pentru vara cea mai noua colectie de rochii de seara Fashion-24

Trendurile in pentru sezonul estival 2018 sugereaza stiluri, texturi si modele variate, asa ca fiecare femeie poate alege ceea ce i se potriveste mai bine. Insa, toate acestea au un punct de plecare comun: stilul vintage care aduce un suflu boem tinutelor de vara. Tonurile pastel si imprimeurile florale sunt si anul acesta vedetele podiumurilor de moda si a street style-ului.

Insa, pe langa ceea ce este deja cunoscut, precum rochii maxi vaporoase pentru plaja si rochii de ocazie baby doll pentru seara, jocul cu straturile de materiale si diferitele texturi sunt ceva nou in acest an.

Vei afla in cele ce urmeaza care este selectia de rochii de seara si rochii de ocazie potrivite pentru vara din cea mai noua colectie Fashion-24.ro. Astfel, vei sti si vei urma in cel mai smart mod ghidul ce te va duce catre alegerea rochiei de vara perfecte, in functie, desigur, de fiecare ocazie in parte.

Rochii de ocazie cu imprimeuri

Acestea sunt stilurile feminine care cuprind un layering subtil si imprimeuri versatile ce reusesc sa defineasca un look vibrant. Dar pentru ca sunt atat de versatile, poti gasi asa ceva chiar si pentru zi, pentru tinutele cu care mergi la birou.

Rochii de seara maxi, vaporoase

Asemenea stiluri de tinute nu ies niciodata din fashion si le vezi mereu purtate de orice tip de silueta. Acesta este unul dintre avantajele lor. Sunt perfecte pentru femeile care cauta confort la miscare, fara a sacrifica totusi eleganta si glamour-ul caracteristic unor evenimente stilate, de tip Black Tie. Iar pentru zi exista rochii de vara lungi, la fel de vaporoase, dar din materiale mai subtiri si mai transparente, cu un model usor mai lejer.

Rochii de ocazie de tip camasa

Acest tip de tinuta este cat se poate de versatila, mai ales daca o alegi intr-o culoare simpla, usor de asortat. Este ca o panza de pictor care asteapta sa fie umpluta de culoare si de farmec prin accesorizarea potrivita. In plus, exista o diversitate de stiluri potrivite atat pentru seara, modul elegant, cat si pentru zi, modul casual.

Rochii de seara baby doll

Marile case de moda au mereu in colectiile lor asemenea modele de rochii de seara si de ocazie. Magazinul de moda Fashion-24.ro tine cont de tendinte si de cerintele clientelor si ofera si o varietate de astfel de articole de dama.

Fie ca ai pus ochii pe mini rochita din tul cu dantela, fie pe cea din satin sau tweed, cert este ca vei avea o alura fresh si romantica, inspirand feminitate ori de cate ori ai alege sa o porti.

Iar daca pentru evenimentele de seara stii ce poti alege din colectia de rochii de ocazie de la Fashion-24, pentru zi in vara aceasta mizeaza pe tinute florale, cu buline sau cu dungi si patratele care se complimenteaza.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#rochii ocazie, #rochie seara, #rochie vara, #rochie baby doll , #fashion