Bellezza Fashion lanseaza colectia de toamna

Marti, 04 Octombrie 2016, ora 17:59
1844 citiri
Bellezza Fashion lanseaza colectia de toamna

Bellezza Fashion lanseaza colectia de toamna pentru femei.

Odata cu aparitia toamnei, trebuie sa faci o schimbare in garderoba.

Noua colectie de toamna disponibila acum si la Bellezza se adreseaza in special femeilor care vor sa faca o schimbare si sa adopte un look nou si special.

Noile modele de pulovere si cardigane disponibile acum online sunt pe placul oricarei femei si se pot purta atat la birou, cat si in timpul liber.

Majoritatea modelelor de pulovere si cardigane sunt unice si create special pentru femeile care doresc sa arate bine in orice moment al zilei.

Pentru doamnele care prefera si in timpul toamnei hainele lejere, Bellezza Fashion a lansat noi modele de bluze dama si pantaloni cu tank top special pentru acest anotimp.

Cum bine stim ca toamna este anotimpul in care se produc cele mai multe schimbari de temperatura, e bine sa te imbraci cat mai lejer si sa te simti bine in pielea ta.

Cum poti cumpara bluze dama si alte accesorii de la Bellezza Fashion?

Este foarte usor sa cumperi produsele dorite de la Bellezza Fashion. Dupa ce ai adaugat produsele dorite in cosul de cumparaturi, adauga datele personale si cele de livrare, dupa care finalizeaza comanda rapid si simplu.

Aici ai parte de foarte multe oferte si promotii in fiecare zi. In sectiunea de Promotii gasesti zilnic o multime de haine si accesorii pe care le poti achizitiona la preturi foarte mici.

Cei de la Bellezza incearca sa puna la dispozitie clientilor cele mai bune conditii pentru cumparaturi. Femeile adora sa faca cumparaturi in fiecare zi, asa ca au nevoie de o platforma usor de utilizat. La Bellezza Fashion dispui de o platforma friendly de pe care poti cumpara oricand cele mai frumoase bluze dama, pulovere si cardigane.

Care sunt metodele de livrare si taxele aferente

Livrarea comenzilor pe teritoriul Romaniei se face in aproximativ 24-48 de ore prin intermediul firmele de curierat rapid. In functie de volumul comenzilor, Bellezza Fashion ofera transport gratuit pe tot teritoriul tarii.

Produsele comandate online la Bellezza Fashion se pot achita integral la ramburs sau folosind un card de credit (Visa si MasterCard).

Noua colectie de toamna lansata de Bellezza Fashion este disponibila acum online, asa ca grabeste-te sa comanzi produsele preferate inaintea prietenelor tale. Alege modele unice cu care iti vei impresiona iubitul si vei atrage privirile tuturor celor din jur.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#colectie toamna haine dama, #bluze cardigane toamna dame , #fashion