CarolinaDesign: Haine de blana naturala, veste si caciuli, intr-o oferta imbatabila

Advertorial
Marti, 16 Octombrie 2018, ora 16:37
15591 citiri
CarolinaDesign: Haine de blana naturala, veste si caciuli, intr-o oferta imbatabila

Carolina Design este una dintre companiile cu activitate in industria fashion despre care se poate spune ca intruneste intr-un mod foarte eficient preferintele femeilor in ceea ce priveste hainele pe care le imbraca.

Cu o prezenta pe piata de profil de peste 30 de ani, compania a reusit sa se impuna in categoria producatorilor de haine de blana naturala prin calitatea produselor pe care le ofera si stilul acestora.

Produse reprezentative in oferta Carolina Design

Haine si veste din blana naturala

Hainele din blana naturala sunt preferate de femeile puternice si sofisticate care stiu sa se impuna printr-o prezenta caracterizata de o nota pretioasa. Dincolo de faptul ca va pune in valoare femeia care o poarta, haina de blana pentru dama nu se va demoda niciodata - cu atat mai mult daca are un model clasic - si are o durabilitate remarcabila, putand fi purtata an de an in tinute elegante si casual.

Pe de alta parte, o vesta de blana naturala poate sa scoata din anonimat orice tinuta, transformand-o in una speciala. Similar hainelor din blana, specialistii Carolina Design nu se limiteaza in a lucra doar serii de veste, ci le pot crea si la comanda, in functie de solicitarile clientelor referitoare la lungime, culoare si model.

O haina sau o vesta de blana pot sa completeze armonios tinutele cu pantaloni, fuste sau rochii. Pot fi purtate tot timpul zilei - chiar si in timpul unei sesiuni de cumparaturi sau la serviciu. De astfel, cu exceptia momentelor in care tinutele sunt foarte lejere - trening, leggings, hanorac - despre o haina de blana nu se poate spune ca a fost imbracata nepotrivit.

Ca materiale utilizate in confectionarea hainelor si vestelor, Carolina Design utilizeaza chinchilla, vulpe polara, raton, vulpe caucaziana, nurca, vulpe argintie. In ceea ce priveste culorile, se poate alege intre negru, maro, alb, gri, verde, mov, verde. Indiferent de model si culoare este o certitudine ca o haina din blana seduce si capteaza priviri precum un magnet.

Caciuli din blana naturala

Similar vestelor si hainelor, caciulile din blana naturala pot fi achizitionate dintre cele realizate in serie sau pot fi comandate in functie de preferinte, pentru a fi realizate pe comanda. Specialistii Carolina Design recomanda completarea tinutei cu o astfel de caciula ce poate fi purtata atat in timpul zilei, cat si in timpul serii.

Dincolo de faptul ca sunt foarte estetice, caciulile din blana sunt confortabile, tin de cald si asigura un aer pretios, sofisticat. Sunt confectionate din blana de raton, lup canadian si vulpe polara si dispun de modele variate - pot fi rotunde, stil toca sau cu urechi. Modelele de caciuli pot fi purtate cu haine si veste, rezultatul fiind o tinuta ravisanta.

Hainele, vestele si caciulile din blana naturala oferite de CarolinaDesign sunt potrivite femeii moderne, indiferent de varsta acesteia. Sunt lucrate cu atentie la detalii in toate marimile si pentru toate tipurile de silueta.

Preturile practicate de producatorii de blanuri din Timisoara sunt atractive, stabilite corect. Foarte important, compania ofera si produse cu preturi reduse, moment in care investitia chiar merita facuta.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#haine blana, #caciula blana , #fashion