Cum alegi corect rochia de seara in functie de eveniment?

Advertorial
Marti, 03 Martie 2020, ora 15:13
9434 citiri
Cum alegi corect rochia de seara in functie de eveniment?
Foto: Pixabay.com / CC0 Creative Commons

Rochia de seara eleganta se afla in topul articolelor vestimentare ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei care iti doreste sa arata intotdeauna fabulos, indiferent de ocazie.

Alegerea rochiei de seara perfecte trebuie sa se faca cu ajutorul mai multor criterii, de la forma corpului pe care o ai pana la evenimentul la care participi.

Pentru ca stim ca alegerea unei rochii in functie de eveniment poate fi o decizie destul de grea, iata cateva sfaturi pe care le poti urma pentru a nu da gres.

Rochiile de seara lungi, perfecte pentru nunti

Nevera.ro este un site destinat rochiilor, specialistii nostri va vor ajuta in luarea celor mai bune decizii in materie de rochii si de evenimente.

Nuntile reprezinta acel tip de eveniment la care toate femeile vor sa impresioneze prin tinuta aleasa, iar cele mai multe dintre ele opteaza pentru rochii de seara lungi elegante, care sa le puna cat mai bine in valoare.

De altfel, si designerii recomanda pentru genul acesta de evenimente rochiile lungi care iti dau o alura feminina, plina de mister si rafinament.

Alege o rochie care sa iti puna in valoare formele voluptoase, care sa te reprezinta si sa te faca sa te simti bine.

Rochii de ocazie midi, o alegere potrivita pentru botezuri

Atunci cand vine vorba de botezuri, se recomanda acele rochii de ocazie midi, cu imprimeuri vesele, in nuante pastelate, din voal sau dantela, cu o croiala lejera, ce iti permite sa te simti bine si sa te distrezi.

Magazinul online Nevera va pune la dispozitie o varietate de modele cu rochii si culori si cele mai bune sfaturi in functie de evenimentul la care urmeaza sa mergeti.

Rochiile de ocazie de acest tip sunt ideale mai ales pentru femeile care au o silueta de tip clepsidra sau androgina penru ca le pune in valoare formele.

Insa, daca este bine aleasa, o astfel de rochie poate scoate in evidenta orice tip de corp si se poate dovedi a fi o alegere extrem de inspirata.

Rochii cu croiala dreapta, ideala pentru petreceri

Rochiile scurte de seara, cu croiala dreapta si cu un aspect glam sunt perfecte pentru petrecerile spectaculoase la care vrei sa stralucesti.

Indiferent daca vorbim de o noapte in oras sau de o aniversare, modelul acesta de rochii de seara este perfect, mai ales daca este accesorizat cu niste pantofi cu un toc inalt, intr-o culoare electrizanta, care contrasteaza cu rochia.

Atentie mare insa la modul in care vrei sa scoti in evidenta rochia cu ajutorul accesoriilor, mai ales daca rochia in sine este vedeta tinutei tale.

Nu uita ca atunci cand vine vorba de rochii de seara scurte, intre sexy si vulgar exista o linie extrem de fina pe care nu ai vrea sa o treci.

Rochii de ocazie clasice, pentru petrecerile de cocktail

Daca esti invitata la o petrecere de tip cocktail, atunci rochia castigatoare va fi cea de tip sheath, care scoate in evidenta si avantajeaza totodata orice tip de silueta, impresioneaza prin eleganta si stil si iti aduce multe complimente de la cei din jurul tau.

Este una dintre acele rochii scurte de seara care te va face sa te simti in largul tau, dar in acelasi timp extrem de feminina si senzuala.

Acestea sunt cele mai importante reguli si sfaturi pe care ar fi bine sa le urmezi daca vrei sa te imbraci corect la orice tip de eveniment sau ocazie!

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#rochie seara, #rochie eveniment , #fashion