Ia, un articol vestimentar la moda - propuneri regasite la Ie Nationala

Advertorial
Luni, 14 Ianuarie 2019, ora 15:55
15112 citiri
Ia, un articol vestimentar la moda - propuneri regasite la Ie Nationala

Trendurile se schimba, dar portul popular ramane un etern stil preferat, purtat cu mandrie si combinat in variante atat de surprinzatoare. Nu mai este o surpriza faptul ca articolele vestimentare actuale includ si motive traditionale, ca acestea sunt la moda si reinvie stilul autentic vestimentar; ceea ce in trecut era port popular face parte acum, in moda moderna, din sursele de inspiratie.

Marile case de moda au redescoperit bogatia jocului de modele si culori si au relansat daca se poate spune asa moda articolelor vestimentare cu printuri traditionale. In atentia tuturor au fost mai ales variantele reinterpretate de ii traditionale. De aici si pana la a expune tot mai mult astfel de modele nu a fost decat un pas.

Magazinele de profil, precum ienationala.ro, au inceput sa diversifice ofertele articolelor vestimentare. Acesta a fost poate un motiv in plus pentru care publicul interesat a contribuit tot mai mult la popularitatea acestui trend, al motivelor traditionale folosite drept element central al unei tinute.

Ia cea de toate zilele

Povestea celebrei camasi femeiesti, ia, incepe in anii stravechi. Imediat, aceasta a devenit un mod expresiv si cultural de a transmite statut social, apartenenta la o anumita comunitate, printre altele - prin tipul de broderie si elementele ce o defineau ca design.

Ia se confectiona din in, canepa sau lana, pentru ca mai tarziu sa intervina si alte variante, de panza de in, borangic sau matase. A fost mereu admirata pentru ca era impodobita cu broderii, mai ales in zona manecilor, pieptului sau gatului.

Dupa Marea Unire se pare ca ia a fost promovata cu statut de element unitar in randul romanilor. In timp insa, stilul modern si societatea curenta au acaparat cu alte interese vestimentare. Dar ia, ramane in continuare o piesa unica, autentica, dorita si iata ca reintegrata cu succes in tinutele de actualitate.

De la tot ce inseamna bogatia modelelor traditionale, Ie Nationala a cules si reinterpretat stilurile, pentru a fi "purtabile". Rochii, paltoane, geci, fuste si multe alte articole vestimentare stau sub semnul inspiratiei autentice, include motive specifice, croiuri si broderii ce amintesc de portul popular consacrat. Acestea flateaza orice femeie si au menirea de a duce mai departe povestea unui stil original al identitatii culturale romanesti.

Ie Nationala - ii si camasi pentru toata lumea

Pentru cei in cautare de ii autentice, vintage, aici este locul perfect. Se vor gasi optiuni atat pentru femei, cat si pentru barbati sau chiar copii. O ie adevarata este acea piesa ce negresit face parte din lista de dorinte pentru oricine. O categorie speciala este cea dedicate iilor cusute manual, ce pastreaza si liniile, croiul autentic al iilor, fiind de regula mai lungi de talie, insotite de un brau tesut manual.

In completare, magazinul online ienationala.ro dispune de pantaloni, seturi, rochii, accesorii. Reprezentantele feminine sunt cele mai rasfatate aici, regasind un univers al articolelor vestimentare de bun gust ce au la baza modele traditionale.

In asa maniera isi pot construi tot felul de tinute de un astfel de stil, de la cele casual la cele elegante. Se pune mare accent pe broderii de orice fel, pe materiale interesante - tricot, bumbac, catifea, lana etc.

Ca aspect si croi sunt preferate astfel de tinute pentru ca abunda in diversitate, acopera practic toate categoriile de produse din gama de articole vestimentare - se vor gasi rochii tricotate, bluze cu cardigan, fuste, pantaloni cu design brodat, cu motive folclorice.

In plus, sunt chic, confortabile, interesante si imita fidel modelele consacrate din sfera traditionalului. Din marea de optiuni, oricine isi gaseste si variantele dorite, astfel ca nu se impun limite legate de silueta pentru a fi purtate cu maxima lejeritate.

In versiuni elegante si moderne, selectia de articole vestimentare de la Ienationala.ro este cu adevarat deosebita. Marcate de motivele traditionale, cu imbinari de elemente moderne de asemenea, astfel de propuneri vestimentare au devenit de fapt o punte intre stilurile de odinioara integrate in vremuri de actualitate. Stilul ce a reiesit este cel care da viata unui outfit.

Cat despre ia romaneasca, indiferent despre ce varianta vorbim, aceasta are rasunet si popularitate chiar si peste hotare. Este vestita, dorita si purtata in fel si chip. Isi merita pe deplin acest statut.

Asadar nici ca mai este de mirare ca reinterpretari ale stilului original al iilor au ajuns sa fie purtate chiar si cu jeans, asociate cu tinute casual.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#ia romaneasca, #ia nationala , #fashion