Mizeaza pe asimetrie in aceasta vara (Galerie Foto)

Marti, 01 Iunie 2010, ora 18:06
2285 citiri
Mizeaza pe asimetrie in aceasta vara (Galerie Foto)

Indiferent ca este vorba de covorul rosu al podiumurior pe care marii creatori isi prezinta noile colectii sau de magazinele din mall-uri, este imposibil sa "scapati" in acest an de moda hainelor asimetrice.

Chiar daca sunteti sau nu fashion addicted, o rochie care mizeaza pe un joc de forme va va transforma in regina serii atunci cand iesiti cu prietenii in oras.

Te poti juca cu dimensiunile, cu volanele sau cu umerii goi, toate acestea cultivand spiritul vacantei, potrivit Au Feminine.

Totodata, asimetricul v-ar putea conferi un stil sofisticat sau, daca este cazul, va poate ascunde formele mai proeminente, precum burtica sau soldurile late.

Ca sa puneti in evidenta si mai mult croiala, alegeti o culoare tare, dar dulce, potrivita sezonului de vara, precum verde sau roz.

Nu indrazniti sa purtati o rochie asimetrica? Optati atunci pentru un top asimetric si putin "ciufulit". Daca la bluzita cu volane adaugati si o fusta si tocuri, veti avea cu siguranta o tinuta de indiviat si veti fi extrem de seducatoare.

Asimetriile nu sunt doar pentu femeile indraznete, ci si pentru cele timide. In acest caz trebuie sa puneti mai mult accent insa pe coafura sau pe culori neutre, mai putin agresive vizual.

Va place stilul vintage? Alegeti o rochie inflorata, de inspiratie britanica. Un look baby doll este extrem de modern.

Rochia neagra asimetrica este extrem de chic in acest sezon si va poate scoate din impas daca aveti o petrecere importanta. Totodata, acest model poate fi extrem de usor accesorizat.

O rochie din jerse pe un corp perfect, asociata cu asimetria, este reteta ideala pentru a deveni o diva.

Daca vreti sa iesiti in evidenta, trebuie sa fiti creativa. Puteti purta o rochie lunga, in stil japonez, care va va face sa aratati ca o zeita.

Pentru un stil echilibrat, dar ultra-feminin, trebuie sa alegeti neaparat o culoare de tipul roz pal, bej sau crem.

O rochie cu usoare incretituri poate fi extrem de originala si, in acelasi timp, usor de purtat si potrivita oricarei ocazii.

Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat că nu se află în căutarea unui alt job internaţional după o poziţie atât de importantă la NATO. El a precizat că,...
#rochii asimetrice, #tensinta moda, #rochii moda , #fashion