(P) DyFashion iti dezvaluie secretele unui cod vestimentar patrunzator

Advertorial
Luni, 30 Mai 2016, ora 14:07
14406 citiri
(P) DyFashion iti dezvaluie secretele unui cod vestimentar patrunzator

Pentru orice petrecere sau eveniment monden se impune o eticheta sau un cod al vestimentatiei, care sa fie cat mai original si mai atractiv. Fie ca se participa la o nunta, o festivitate de absolvire, o cununie sau o strangere de fonduri, oamenii trebuie sa inteleaga de ce un cod vestimentar este atat de important si care sunt cele mai accesibile tinute pe care le pot achizitiona.

Pentru ca fiecare sa isi gaseasca tinuta potrivita, magazinul DyFashion ofera vestimentatii elegante, rochii de ocazie si alte accesorii, pentru ca o personalitate sa fie conturata si sa atraga cat mai multe priviri.

Fiecare ocazie are nevoie de un cod vestimentar specific pentru tipul de eveniment in care se incadreaza. De fiecare data, cand primiti o invitatie scrisa sau verbala, va asigurati ca ati citit despre ce fel de eveniment este vorba, pentru a sti ce vestimentatie sa purtati.

Concomitent, nu exista un stil vestimentar sau un cod care se urmeaza pentru fiecare locatie in parte, insa, evenimentul in sine este cel care impune codul vestimentar. Nu se poate prezenta un invitat la o cununie civila fiind imbracat in pantaloni de vara, cand ceilalti participanti sunt la patru ace. Total gresit!

Dupa cum se poate vedea, magazinul online dyfashion.ro ofera numai rochii de ocazie, rochii elegante pentru femei, doamne si domnisoare care in aceasta vara si-au propus sa ia cu asalt fiecare eveniment monden.

Pentru fiecare categorie de persoane se impune un cod vestimentar separat, insa, femeile sunt intotdeauna cele care au cele mai multe oportunitati, pentru ca frumusetea lor trebuie sa fie exploatata la maxim.

Codul vestimentar al femeilor pentru evenimente deosebite

Femeile au o gama larga de optiuni atunci cand vine vorba de obtinerea unei tinute pentru un eveniment.

Nu doar hainele, dar si accesoriile joaca un rol important in intreaga tinuta si prezenta, si de fiecare data se impune un cod, aplicabil pentru accesorii, tipuri de materiale utilizate, design-uri de haine sau culori si modele sofisticate.

Un cod vestimentar formal se impune la un eveniment de asemenea tip. Regula generala a femeilor care participa la evenimentele formale mizeaza pe achizitionarea unor rochii lungi, precum rochiile de bal, rochiile cu trena, suplimentate de tocuri inalte, ce completeaza numaidecat tinuta.

In conformitate cu noaptea si cu modul in care evenimentul poate deveni conventional, atunci se opteaza si pentru accesorii de tipul esarfelor, al blanurilor si al voalurilor purtate peste umeri.

Ca si accesorii suplimentare de seara, nu lipsesc manusile si salurile frumoase, care pot fi de culoare alba sau inchisa, pentru a nu estompa culoarea rochiei.

Exista mai multe evenimente la care femeile trebuie sa ia parte in rochii negre de seara, lungi, plusate de accesorii argintii sau aurii.

Pentru femei, rochiile lungi se potrivesc perfect. In functie de cat de conservatoare este si noaptea, dimensiunea rochiei poate merge de la semi - lung si pana la partial scurt, undeva la glezna si pulpa piciorului.

De exemplu, pentru o petrecere formala de seara, cum este o petrecere la birou, o nunta sau o aniversare, rochiile de seara trebuie sa fie spumante, chiar si in cazul in care se danseaza pe ring. Tocurile inalte sunt necesare pentru a completa tinuta, pentru ca aparitia si farmecul personal sa fie de o claritate atractiva.

Destul de similar pentru evenimentele mentionate, acolo unde barbatilor li se impune camasa, costum si cravata, femeile pot miza si pe o tinuta semi-formala, descrise de rochii lungi si semi lungi, pana la genunchi.

Exista mai multe optiuni, chiar de la rochii se seara, rochii de bal si pana la rochii de cocktail pe www.dyfashion.ro.

Unii designeri de moda sustin ca unele rochii elegante, pana la genunchi pot fi incluse intr-o suita variata de evenimente sociale ce au loc in timpul zilei.

Cu toate acestea, materialul din catre trebuie sa fie alcatuite este ideal a fi matase, catifea, casmir sau dantela.

In ceea ce priveste pantofii, femeile pot alege sandale simple, nu prea inalte, cu exceptia cazului in care nu sunt soferite, unde, se mizeaza pe un pantof cu un toc mic, de 3- 5 centimetri.

Ai nevoie de inspiratie pentru o zi romantica? Ai gasit-o la DyFashion

Cele mai romantice zile ale anului sunt zilele de aniversare ale casatoriei, ziua femeii, ziua indragostitilor si la fel de bine zilele in care sotul isi invita sotia la cina, la un restaurant elegant si destul de modern.

In aceste zile, ce se apropie cu repeziciune, este timpul ca femeile sa se gandeasca ce trebuie sa poarte pentru a impresiona, pentru a-si dezvalui personalitatea si pentru a prinde incredele in ele insele.

Pentru femeile care inca au dubii in privinta rochiilor care li se potrivesc formatului corpului, trebuie sa ia in calcul magazinul online DyFashion ce ofera rochii de seara, rochii de banchet, rochii de nunta, rochii din dantela, rochii de club, rochii office si o multime de alte produse, menite sa accentueze tinuta si personalitatea.

Femeile care au in continuare dubii cu privire la inspiratia vestimentara, trebuie sa ia aminte si de la celebritatile din Romania si de peste ocean, care poarta rochii luxoase, elegante si pline de creativitate, gasind intotdeauna o alternativa de a se simti incantate de ceea ce sunt.

Pe DyFashion.ro oricine se poate inspira pentru achizitionarea unei creatii unice, stiind ca nicio alta femeie de la eveniment nu va putea purta aceeasi rochie precum ea.

In plus, serviciile pe care magazinul online le pune la dispozitia tuturor sunt plusate de schimbul gratuit sau returul in cazul in care produsul nu se potriveste cu acea comanda plasata, precum si gratuitatea transportului la o comanda de peste 250 de lei.

La acestea, se adauga o multime de promotii si oferte la rochii, genti, pantofi de ocazie sau haine, ideale a fi purtate in timpul zilei si al noptii.

Pentru a profita fiecare de produsele si serviciile magazinului este destul de important sa se realizeze o imagine de ansamblu a evenimentului, tematica localului si tipologia vestimentatiei altor participanti.

Ce culori se poarta in materie de rochii anul acesta?

Designerii ne spun sa nu ne oprim niciodata din a experimenta varietatea de culori care ne prinde bine. La fel de bine, fiecare eveniment nu inseamna ca trebuie sa se poarte numai culoarea ce ni se potriveste bine, pe care o consideram ideala, pentru ca paleta de culori si de materiale este atat de diversificata incat fiecare are de unde alege dupa propriul gust.

Cele mai placute ocazii sunt cele in care femeile isi fac aparitia cu unele din cele mai impozante tinute, astfel incat ele nu se limiteaza la culori.

De exemplu, verdele si oranjul sunt culori care merita sa fie experimentate in acest sezon, mai ales ca vedetele de peste ocean, precum Jennifer Lopez sau Angelina Jolie, au indraznit sa aduca in prim plan nuante excentrice, dar excelente, ce atrag privirile si dau bine culorii tenului.

Un ton indraznet aduce o pata de culoare facand pe restul participantilor sa fie gelosi pe trupul frumos evidentiat, dar si pe naturaletea pe care culorile vii o promoveaza.

Culorile naturii ofera putere si incredere si indraznesc sa spuna o poveste plina de aventura si palpitatii placute, incat efectul de personalitete vibranta sa fie cel care insufleteste intregul eveniment monden.

Acest truc simplu va aduce o multime de complimente de la cei dragi, dar si de la restul participantilor la eveniment.

Cu siguranta, o femeie stie cum sa isi faca adversara sa devina geloasa, chiar si atunci cand este vorba despre vestimentatie. A incerca uimirea inseamna a deveni o regina si a atrage fiecare privire, de la primul pas si pana la ultimul dans.

Potrivit specialistilor de la DyFashion "femeile au nevoie de o rochie frumoasa, neagra, eleganta, cu slit sexi. Este destul de important ca si culoarea rochiei sa fie fermecatoare, insa noi credem ca o rochie albastra de catifea, lunga pana in pamant, dar cu o taietura pe partea stanga nu va face decat sa aduca in centrul atentiei frumusetea corpului feminin.

O astfel de rochie face pe orice barbat sa fie mandru de partenera sa, sa o pretuiasca si sa o admire seara intreaga".

Rochiile decupate sau cu slit se potrivesc destul de bine cu un set de bijuterii din aur, pentru a pune si mai mult contur personalitatii. Nu se uita nici de rujul in nuante de rosu aprins sau rosu inflacarat, pentru un impact incredibil.

Rosu este in continuare culoarea preferata pentru evenimentul din data de 14 februarie si defineste culoarea pasiunii si a romantismului. Atunci cand vine vorba desre o cina romantica, despre o noapte petrecuta la un restaturant elegant, rosul detine impactul vizual cel mai puternic.

Cu toate acestea, fiecare model de rochie si nuanta de rosu se potriveste excelent dupa cateva cautari si incercari, insa, specialistii spun ca aceasta culoare da atat de bine si la brunete si la blonde, incat fiecare dintre femei sa isi schimbe parerea despre ceea ce o avantajeaza.

"Credeti-ma ca nimeni nu va lua in considerare o astfel de tinuta daca nu este un eveniment major. Pentru cele mai multe piese vestimentare, va invitam in cadrul magazinului online dyfashion, pentru a selecta accesoriile, vestimentatiile si nuantele care aduc si mai mult entuziasm in viata de cuplu", dezvaluie managerul de vanzari al magazinului.

Tendinte populare ale acestui sezon

Fiecare femeie stie exact ce isi doreste sa poarte atunci cand este invitata la un eveniment. Isi doreste sa fie o regina! Din fericire, look-ul ei poate fi atat de usor de creat, daca se apeleaza la cei mai buni in materie de produse si piese vestimentare.

Dyfashion este locul in care o femeie se poate simti tratata ca o regina, avand posibilitatea de a cauta printre variantele de rochii disponibile pe cea mai potrivita pentru sine.

De exemplu, culoarea piersicii este o necesitate in acest sezon. Garderoba nu ar avea viata daca nuanta de piersica nu ar caracteriza tinutele de zi ale evenimentelor. De ce? Pentru ca designerii vedetelor din Romania spun ca:

"O rochie in nuanta de piersica va respira si va aduce o viata noua. Cu fiecare culoare pastelata se impune si o nuanta simpla, atragatoare, deci, piersica sau rozul pal sunt cele ce contureaza o combinatie perfecta pentru orice femeie. Combinati aceste nuante in rochii mini si veti obtine un stil realmente minimalist, dar uimitor pentru o petrecere sau o serata nocturna."

Cele ce isi doresc un gram de glamour in viata mondena sau la o cina formala trebuie sa poarte o rochie rosie sau neagra, ce nu se va demoda. Insa, pentru a scoate din anonimat intreaga personalitate se mizeaza pe o rochie din piele neagra, ce este un adevarat must - have al sezonului.

De exemplu, actrita americana Jennifer Aniston a devenit un mare fan al tinutelor din piele, indiferent ca este vorba despre o rochie, un sacou, pantaloni sau posete din piele, pentru ca acest material cu siguranta stie cum sa propulseze eleganta si frumusetea in top. Tinutele din piele se completeaza cu doua sau trei accesorii din aur, pentru a fi spectaculoase si a atrage privirile.

In plus, pielea este tipul de material care se pliaza pe orice forma a corpului si este cea care nu se va demoda niciodata. Femeile cu putin curaj si indrazneala pot oricand achizitiona rochii din piele, lungi, mini sau semi - lungi pentru ocaziile speciale din viata lor.

Rochii inflorate pentru suflete imbelsugate

Alaturi de aceste tendinte atat de populare ale anului 2016, se mai impune si o tinuta de zi, care poate fi extraordinar de frumoasa, daca se mizeaza pe rochiile cu flori.

Magazinul online DyFashion ofera variate modele de rochii cu flori, in nuante placute ochiului, rochii lejere ce aduc un plus de naturalete si lejeritate purtatoarei.

Preturile accesibile, disponibilitatea de a comanda in functie de marimi, precum si transportul sigur vor face ca femeile din intreaga Romanie sa iubeasca sa infloreasca in fiecare zi.

O rochie inflorata aduce un plus de energie si vitalitate pentru fiecare si, in plus, sunt usor de asortat cu o pereche de sandale cu un toc simplu, dar si cu bijuterii lejere de vara. Bratarile si ceasurile de vara nu trebuie sa lipseasca din cadrul unor festivitati si celebrari ce au loc in timpul zilei.

Asadar, fie ca este vorba despre o cununie civila, despre o aniversare sau despre oricare alta ocazie, rochiile lungi, cele inflorate, in nuante de rosu sau piersica nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei.

Pentru toate aceste modele si pentru multe alte oferte si optiuni vestimentare, magazinul online DyFashion este accesibil pe adresa mentionata, dyfashion.ro, fiind cel mai bun si increzator prieten al femeilor care sunt ambitioase si isi propun sa aduca frumusetea naturala pe cel mai inalt podium de admiratie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#magazin rochii, #rochii online, #rochii seara, #rochii elegante , #fashion