Top 5 rochii de primavara

Advertorial
Luni, 02 Aprilie 2018, ora 12:40
11105 citiri
Top 5 rochii de primavara

Primavara este sezonul care deschide toate portile spre o garderoba lejera, inflorata si vesela. De aceea, orice femeie trebuie sa aiba in dulap cel putin 5 modele de rochii de primavara, care sa-i ridice moralul dupa plecarea iernii si sa-i coloreze viata, dar, evident, si tinuta!

Rochia eleganta scurta https://www.maroko.ro/rochii, pentru toate momentele importante din viata, este un must-have pentru orice femeie.

Rochiile scurte sunt potrivite pentru nunti, botezuri, zile de nastere sau alte evenimente speciale la care trebuie sa participi. Din dantela sau tul, cu imprimeuri sau simpla, rochia eleganta trebuie sa aiba impactul dorit, acela de a intoarce toate privirile.

Pentru o tinuta indrazneata si de efect, nu te feri de culorile tari. Rochiile rosii, albastre sau chiar verzi si galbene, pot avea un efect wow si te vor scoate din anonimat.

Rochitele florale sau imprimate sunt perfecte pentru o plimbare in parc cu prietenele, sau, de ce nu, chiar pentru o cina romantica la ceas de seara. Acestea au marele avantaj de a oferi tinutei un aer delicat si feminin, incarcat de gratie si sensibilitate. Incearca o rochie cloche sau dintr-un material vaporos, lejer, iar efectul va fi pe masura.

Rochiile midi vor fi o aparitie surprinzatoare, dar extrem de eleganta. Potrivite pentru zilele incarcate, la birou sau prin oras, rochiile midi vor face fata cu brio provocarilor.

Pentru momentele in care trebuie sa te plimbi prin oras, rezolvand o multime de treburi, poti sa te bazezi cu incredere pe o rochie midi din materiale mai groase, precum tricotul sau bumbacul.

Rochiile in carouri. Ai fi spus ca acestea nu sunt pe lista ta, dar ai gresi daca ai crede ca nu ai nevoie de o rochie in carouri. Acestea sunt extrem de tineresti si confera lejeritate si un aer spontan si jucaus.

Se pot purta atat cu o pereche de sandale cu toc, dar si cu balerini sau chiar cu sneakersi, tocmai pentru ca sunt aproape adolescentine.

Ultima, dar nu cea din urma, este rochia sirena. Lunga pana in pamant si mulata, rochia sirena este, pe cat de eleganta, pe atat de sofisticata. Poti purta rochia sirena la evenimente cu adevarat importante, unde toti ochii vor fi atintiti asupra ta. Pentru un maxim de efect, alege o rochie sirena in doua culori, cu un corset impodobit cu dantela sau paiete.

Daca te-ai convins, intra si tu pe Maroko.ro si alege dintr-o multime de rochii ieftine pe acelea perfecte pentru tine. Sigur vei gasi ceva sa iti placa!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
Susţinerea lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei nu este pe agenda de lucru a PNL, susține purtătorul de cuvânt al partidului, Ionuţ Stroe. Întrebat, în emisiunea România...
#rochii online, #rochii primavara , #fashion