3 motive pentru care sa te bucuri ca ai bustul mic

Joi, 31 Martie 2011, ora 13:49
4710 citiri
3 motive pentru care sa te bucuri ca ai bustul mic

Poate ca nu esti cea mai voluptoasa femeie, macar in zona bustului, dar asta nu ar trebui sa te intristeze. Stii ca esti sexy si ca nu ai nevoie de implanturi, iar stiinta nu face decat sa iti dea dreptate.

Daca pana nu demult femeile cu sanii mici se ascundeau sub sutiene captusite cu bureti, vanzatorii de lenjerie intima au observat o crestere la vanzarile de sutiene de cupa A. In plus, din ce in ce mai putine femei cer si bureti pentru a umple cupa. Se pare ca in sfarsit femeile s-au impacat cu ideea ca si un piept mai putin voluptos poate fi sexy.

De altfel, mai multe studii au aratat ca e de dorit ca bustul sa nu fie mare, din mai multe considerente. Una dintre acestea este ca un piept "feciorelnic" este si mai sensibil la atingere, dupa cum a aratat un studiu realizat la Universitatea din Viena, conform Shine. Sanii mari au mai mult tesut gras, ceea ce-i face mai putin sensibili, explica sexologul american Rachael Ross.

Tot in cazul unui astfel de bust eventualii noduli sunt mai usor de reperat, explica oncologul Marisa Weiss. Faptul ca ai sanii mici iti poate chiar salva viata. In plus, un bust mai putin generos va isnemna si o postura mai buna, din moment ce sanii mari sunt si mai grei. O postura gresita poate da dureri de cap, la propriu.

Potrivit psihologului Satoshi Kanazawa din cadrul Scolii londoneze de Economie, specializat in evolutionism, barbatii observa sanii mari, dar nu din motivul pe care il banuim. In perioada cavernelor, barbatii care voiau sa obtina informatii legate de varsta unei femei ii priveau bustul. Pieptul mare e mai putin ferm odata cu trecerea anilor, astfel ca era un indicator al faptului ca femeia nu era foarte tanara. In cazul sanilor mici, e mai greu de depistat varsta unei femei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#sani mici, #bust mic avantaje, #piept mic sanatate, #femei sani mici , #femei