90% din femei apeleaza la trucuri pentru a arata bine

Vineri, 26 Septembrie 2008, ora 22:56
3438 citiri
90% din femei apeleaza la trucuri pentru a arata bine
Foto: telegraph.co.uk

Femeile sunt cel mai adesea dispuse sa recurga la trucuri pentru a arata bine, nici vedetele nefacand exceptie de la regula

Aceasta este concluzia la care s-a ajuns in urma unui sondaj publicat de telegraph.co.uk, care o prezinta drept exemplu chiar pe celebra Jennifer Lopez care nu s-a sfiit sa-si arate in timpul unui concert pantalonii ei magici care ii subtiaza talia.

Preferatul femeilor, insa, ramane sutienul push-up, mai mult de jumatate din cele intervievate admitand ca-l folosesc pentru a da impresia unui bust mai ferm.

Si pantalonii cu cateva numere mai mari sunt la mare cautare printre femeile care vor sa arate ca au un abdomen mai plat decat in realitate.

La sondaj, care a fost realizat de Lakeside Shopping Centre, au participat 1.300 de femei, mai mult de o treime dintre acestea recunoscand ca prefera lumina difuza pentru a induce o atmosfera romantica, in timp ce altele au admis ca apeleaza la metode mai putin obisnuite.

Printre acestea se numara vaselina aplicata pe gene sau crema impotriva hemoroizilor pentru a estompa cearcanele.

"Este incredibil cat de cautati au devenit pantalonii magici avand in vedere faptul ca au fost lansati abia acum cativa ani. Eu ii recomand adesea clientelor mele", a declarat Angela Poplett, asistent personal de cumparaturi.

Sondajul a aratat care sunt si obiectele vestimentare in care femeile se simt sexy - in timp ce femeile au ales clasica rochie neagra si blugii stramti, barbatii au apreciat ca cele mai sexy tinute la femei fustele scurte si bluzele minuscule.

Trucul simplu și uluitor prin care restaurantele conving clienții să lase bacșișuri mai mari
Trucul simplu și uluitor prin care restaurantele conving clienții să lase bacșișuri mai mari
O nouă cercetare a descoperit metoda simplă poate crește bacșișul unui chelner de restaurant cu 11%, potrivit unui studiu publicat luna trecută în International Journal of Hospitality...
"Fiul meu abuzează femei din punct de vedere mental şi fizic!" Afirmație șocantă despre un fotbalist de top
"Fiul meu abuzează femei din punct de vedere mental şi fizic!" Afirmație șocantă despre un fotbalist de top
În 2022, o anchetă a presei germane s-a concentrat asupra sinuciderii modelului Kasia Lenhardt, fosta parteneră a fundaşului Jérôme Boateng, care ar fi fost violent cu ea. Vineri, Der Spiegel...
#Femei, #trucuri, #sutien, #pushup, #pantaloni, #talie, #subtire, #cearcane , #femei