Ce nu stiati despre sani

Duminica, 28 Martie 2010, ora 08:08
8221 citiri

Stiti care este femeia cu cei mai mari sani din lume? Dar tara in care iti poti da masteratul in sani? Stiti cati ani din viata castiga un barbat daca... priveste cateva minute zilnic sanii unei femei?

Va raspunde la toate aceste intrebari si va ofera si cateva informatii in plus pe aceasta teme site-ul de bizarerii oddee.com.

Cei mai mari sani din lume

In 2009, brazilianca Sheyla Hershey (foto) a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind posesoarea celor mai mari sani de lume. Dupa 9 operatii estetice, sanii ei au ajuns la marimea 38KKK.

Procedura chirurgicala a necesitat un galon de silicon si a fost efectuata in Brazilia, unde inca nu exista o limita a marimii silicoanelor care pot fi implantate. Desi iubitul a parasit-o, dezamagit de rezultatul final dupa cate se pare, Sheyla s-a declarat multumita de decizia luata, dupa cum reiese din fotografiile si declaratiile ei video.

Trebuie sa notam si faptul ca Norma Stitz, este detinatoarea recordului in privinta celei mai mari perechi de sani naturali.

ONG in favoarea topless-ului

GoTopless.org este o organizatie din SUA care reclama faptul ca femeile ar trebui sa aiba acelasi drept ca si barbatii de a umbla topless in diverse locuri publice. Membrii acestui grup declara ca nu inteleg de ce barbatii, uneori dizgratiosi, au dreptul sa isi expuna sanii prin parcuri, de exemplu, iar domnisoarele, deseori superbe, nu.

Mai multe informatii despre argumentele si initiativele lor puteti gasi pe site-ul GoTopless.

Sanii unei femei nu sunt identici

Cei doi sani ai unei femei nu sunt exact de aceeasi marime, de obicei stangul fiind mai mare decat dreptul. Diferenta nu este intotdeauna sesizabila cu ochiul liber. De asemenea, sfarcurile au forme si... orientari diferite.

Sanii, primul lucru pe care un barbat il observa la o femeie

Cel putin asa arata un studiu realizat de Universitatea Victoria din Wellington. Si nu numai ca sanii sunt cei asupra carora se opreste mai intai privirea unui barbat atunci cand atentia ii este atrasa de o femeie, dar acelasi studiu mai arata ca aceasta este acea parte a corpului cel mai indelung privita.

Nu e de mirare ca din acelasi studiu reiese o concluzie cu totul neasteptata: daca un barbat priveste sanii unei femei timp de cateva minute zilnic, starea lui de sanatate se imbunatateste intr-atat incat poate castiga pana la patru ani de viata in plus.

Anglia este tara cu cei mai mari sani din Europa

Un studiu comandat de binecunoscuta firma de lenjerie Triumph a scos la iveala faptul ca britanicele sun femeile cu cei mai mari sani din Europa, mai mult de jumatate dintre ele purtand masura D la sutien. In top se mai afla danezele si olandezele. La celalalt capat al clasamentului sunt italiencele. 68% dintre acestea poarta sutiene marimea B.

De ce se lasa sanii?

La varsta de 20 de ani, ei sunt formati din grasime, lobi si ducte mamare si colagen, acel tesut care le da consistenta si fermitate. Pe masura ce o femeie imbatraneste, cele din urma se restrang, compozitia sanilor devenind preponderent grasime, iar aceasta face ca ei sa devina mai grei si sa se lase.

Implantul de silicon creste riscul de sinucidere

Statisticile arata ca femeile care recurg la implant sunt de trei ori mai predispuse la suicid. Astfel, conform unui raport prezentat in august 2007 acest lucru nu este cauzat de substantele folosite, de complicatii fizice sau de cresterea toxicitatii in corp, ci de predispozitia la a recurge la acest gest a acelor femei care isi doresc sa isi imbunatateasca imaginea prin repetate operatii estetice.

In China poti sa iti dai masteratul in... studiul sanilor

Pare amuzant, dar este cat se poate de serios. La Universitatea Politehnica din Hong Kong, orice tanar dornic de asa ceva poate invata sa modeleze si sa reconstruiasca sani. Recent, studentii de aici au organizat o expozitie la ACE Style Institute of Intimate Apparel la care si-au prezentat proiectele.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#cei mai mari sani, #implant silicon , #femei