Ce trebuie sa aduca Mosul femeilor si barbatilor

Vineri, 19 Decembrie 2008, ora 08:56
2347 citiri
Ce trebuie sa aduca Mosul femeilor si barbatilor

Alegerea cadoului potrivit da dureri de cap ambelor sexe. Expertii sar in ajutor si ofera cateva sfaturi care sa scoata din nebuloasa pe cei dezorientati.

International style coach Nicolas Vartan spune ca: "In niciun caz un cadou nu trebuie sa fie functional sau util. Oferim o parte a unui vis, un superflu care este cu adevarat esential."

Nu cumperi in niciun caz pijamale, papuci de casa, sapunuri si deodorante. Expertul spune ca banii, in cazul femeilor, sunt un cadou foarte inteligent cu care nu dai gres si este chiar indicat atunci cand nu stii ce sa cumperi. Nu este o dovada de insensibilitate, ci o dovada de inteligenta, scrie Cotidianul.

Expertul spune ca femeile isi mai doresc putina picanterie in viata lor sexuala, deoarece barbatii sunt cam lipsiti de cultura erotica, nu au educatia sexuala necesara.

Daca bijuteriile sunt apreciate oricat de multe ar fi, nu acelasi lucru se poate spune despre jucariile de plus care, dupa un anumit numar, devin insuportabile.

Ce vor barbatii

Actorul Mircea Diaconu spune ca el e foarte fericit cand primeste ciorapi pentru ca i se rup mereu.

Cand se hotarasc sa faca un cadou, femeile ar trebui mai intai sa se autoanalizeze, spune designerul Catalin Botezatu, si sa ofere, in primul rand, daruri care nu pot fi cumparate: "Cadourile ar trebui sa tina mai mult de caracterul femeilor, care ar trebui sa fie mai permisive, mai putin cicalitoare, sa-si lase barbatii mai mult la bere cu baietii".

Botezatu este de parere ca darurile cele mai bine venite sunt butonii pentru camasa, manusile si fularele: "Depinde de cat de intima este o femeie cu cel caruia ii face cadoul. Daca este foarte intima, ii poate face cadou barbatului si o pereche de chiloti rosii.

"Cadourile de Craciun nepotrivite pentru un barbat, mai ales pentru unul pasionat de gadgeturi, sunt camasa, pijamaua, salul si papucii, adica articole de vestimentatie cu aer casnic. Mai bine ii iei un desfacator de conserve, ca e mai util", spune jurnalistul Lucian Mandruta.

In schimb, Catalin Botezatu nu crede ca se poate vorbi de cadouri nepotrivite adresate barbatilor, din moment ce aspectul cel mai important nu e cadoul in sine, ci modul in care femeia i-l ofera unui barbat.

In ceea ce priveste produsele IT, Mandruta, cunoscut pasionat de gadget-uri, este de parere ca smartphone-urile si laptopurile reprezinta cadouri excelente.

Pasionatii de sporturi de iarna se vor bucura cu siguranta de o noua garderoba de schi. Pe hypersport.ro claparii pentru adulti pornesc de la 479 de lei, iar pe killyprest.ro pot fi achizitionate schiuri cu preturi de la 1.374 de lei.

De evitat iarna aceasta, si nu numai, sunt dispozitivele high-tech care dauneaza grav imaginii unei persoane. Aici intra handsfree-urile bluetooth, care ii fac pe oameni sa arate fie nebuni, fie infumurati, scrie msnbc.com.

Pe lista gadgeturilor "uncool" se afla si MacBook-ul Air. In ciuda publicitatii de cea mai buna calitate de care s-a bucurat, Air-ul ramane un laptop cu design elegant, insa cu o configuratie slaba, fara unitate optica si cu un pret supradimensionat.

Avertisment înainte de Paște: cum recunoști carnea stricată din magazine. Care e cel mai periculos aliment
Avertisment înainte de Paște: cum recunoști carnea stricată din magazine. Care e cel mai periculos aliment
În magazinele și tarabele din România pot exista o mulțime de capcane pentru cumpărători: pentru a nu face „risipă", unii comercianți expun produse din carne alterată. Un expert...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#cadouri femei, #barbati, #sfaturi, #bijuterii , #femei