Chipul feminin perfect, obtinut dintr-un puzzle virtual (Galerie foto)

Joi, 05 Ianuarie 2012, ora 23:51
13215 citiri
Chipul feminin perfect, obtinut dintr-un puzzle virtual (Galerie foto)
Foto: La Repubblica

Utilizand trasaturi "imprumutate" de la diferite vedete, a caror frumusete este recunoscuta deja pe toate meridianele lumii, a fost realizat un puzzle virtual, care infatiseaza chipul feminin perfect.

Fiecare din modelele alese si-a castigat fara indoiala un binemeritat loc pe lista celor mai atragatoare femei din lume, relateaza La Repubblica.

O combinatie a elementelor considerate perfecte in infatisarea acestor vedete ar trebui sa ofere, teoretic vorbind, imaginea femeii ideale, desi e dificil de crezut ca aceasta va reusi sa satisfaca absolut toate gusturile.

Gwyneth Paltrow

De la Gwyneth Paltrow, frumoasa blondina care va implini in septembrie 40 de ani, pentru realizarea "chipului feminin perfect", a fost imprumutata barbia, a carei forma este considerata cea mai potrivita pentru o femeie.

Kate Beckinsale

Nasul actritei britanice Kate Beckinsale (38 de ani), declarata de Esquire drept cea mai sexy femeie a anului 2009, si-a adus si el contributia la acest puzzle inedit, asumandu-si rolul de axa de simetrie pentru ovalul unei fete fara cusur.

Megan Fox

Senzuala Megan Fox (25 de ani) nu putea lipsi din lista modelelor selectionate, "imprumutandu-si" cu generozitate sprancenele in vederea construirii chipului ideal.

Keira Knightley

Nominalizata la Oscar pentru rolul Elizabeth Bennet din filmul "Mandrie si Prejudecata", actrita britanica Keira Knightley (26 de ani) pare sa detina cei mai frumosi pometi, motiv pentru care si-a adus la randul sau contributia la obtinerea imaginii finale.

Kate Middleton

Podoaba capilara a fost imprumutata de la Kate Middleton, care va implini luni 30 de ani si care executa cu abilitate un slalom admirabil printre coafurile feminine moderne si intrigantele palariute, ce fac deliciul doamnelor din inalta societate britanica.

Cheryl Cole

Ochii splendizi ai artistei britanice Cheryl Cole (28 de ani) si-au castigat un binemeritat loc de cinste in selectia "pieselor componente" pentru puzzle-ul virtual, dand parca o lumina aparte acestui chip plasmuit din bucatele.

Angelina Jolie

Gura Angelinei Jolie (36 de ani) are parca rezervat un rol propriu in fiecare film al actritei, multe din scenele cele mai senzuale ale acesteia avand ca punct de plecare tocmai forma buzelor sale, atat de invidiate in randurile reprezentantelor sexului frumos.

Daca imaginea obtinuta odata cu completarea acestui puzzle va aminteste de cineva anume, aveti dreptate: chipul frumoasei Kim Kardashian (31 de ani) pare sa intruchipeze toate cerintele pentru a fi considerat perfect.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#puzzle virtual femeie perfecta, #chipul feminin fara cusur, #chip femeie perfecta, #femeia perfecta , #femei