Costume de baie pentru toate tipurile de corp (Galerie Foto)

Duminica, 20 Iunie 2010, ora 08:30
13223 citiri
Costume de baie pentru toate tipurile de corp (Galerie Foto)

Poti sa fugi, dar nu te poti ascunde - n-ai de ales, vara asta tot costumul de baie se poarta la plaja.

Inainte sa incepi sa respiri din punga, tremurand la ideea ca o plaja intreaga te va vedea asa cum doar tu si poate inca cineva te vede, arunca un ochi pe ghidul alcatuit de cei cu ochiul putin mai format ca tine, macar in ceea ce priveste acest subiect.

Indiferent ca ai un bust generos sau unul care ar necesita ceva ajustari, o silueta prea plina sau una de-a dreptul baietoasa, exista un costum de baie sub si pentru tine sub soare. Iar titlubettyconfidential.com te ajuta sa-l gasesti.

Bust miniatural

Deci te-ai acomodat deja cu ideea ca nu vei ajunge niciodata la o selectie pentru o reeditare a Baywatch. Mai ramane insa sa-ti gasesti un costum de baie pentru plajele autohtone sau nu. Trage cu ochiul la Keira Knightley, pentru putina inspiratie si afla ca esti printre fericitele care pot purta o larga varietate de topuri.

Pe langa cele fara bretele, eventual cu dungi orizontale, care aduc volum, poti incerca tot felul de sutiene cu volane, fundite, extrem de feminine, care te avantajeaza.

Si sutienul gen "triunghiuri" arata cel mai bine pe un astfel de piept feciorelnic. Il poti incerca si pe cel cu o singura bretea, pe diagonala, mult mai sigur pe tine decat pe altcineva.

Bust generos

Daca aduci oarecum cu Pamela Anderson - cel putin asa ti-a spus ultimul prieten -, indreapta-ti atentia catre topurile care iti pot oferi sustinerea de care ai nevoie.

Evita sutienele cu "triunghiuri", opteaza pentru bretelele ferme, nu tocmai subtiri, si in general alege costumele cu design clasic, unde imprimeul sa fie extrem de original, dar nu foarte plin.

Zona ta forte nu este mijlocul

Daca mijlocul nu e tocmai ceea ce admiri cel mai mult la tine, alege costumele de baie cu maieu si slip, care iti vor ascunde burtica, dar iti vor lasa indeajuns loc sa poti respira in voie. Sunt sic, tineresti si nici nu risti asa mult cancerul de piele.

Daca nu te deranjeaza ca nu vei fi bronzata pe intreg abdomenul, atunci ai de unde alege: de la clasicul negru, care sigur te avantajeaza (putand accesoriza pe alocuri cu cercei, bratari etc) pana la practic orice imprimeu (inclusiv motivele geometrice) pe un fond inchis la culoare.

Corp in forma de para

Un sezut mai amplu poate fi corectat vizual printr-un slip de culoare inchisa, incercandu-se atragerea atentiei pe partea de sus a corpului, unde topul ar trebui sa aiba niste detalii interesante sau un imprimeu surprinzator.

Poti incerca, de asemenea, un costum de baie din doua piese de genul celor pe care le poarta Ashlee Simpson, unde un volanas amplasat strategic peste zona problema salveaza intreaga tinuta si silueta.

Evita pantalonasii scurti, care iti pot accentua zona problema, putand alege fustita de plaja.

Pentru tine sunt excelente combinatiile de alb-negru, partea de jos cu mai mult negru, iar cea de sus mai luminoasa.

Silueta baietoasa

Daca ai o silueta baietoasa, fiind mai degraba dreapta de sus pana jos, atunci creeaza impresia de curbe prin costumul de baie pe care il porti. Experimenteaza cu imprimeuri indraznete, cauta un slip care sa se lege pe lateral si foloseste-te de pernute acolo unde trebuie.

Evita, de asemenea, culorile prea puternice si nu te feri sa experimentezi cu volanele, cutele si orice ar putea sa-ti dea volum acolo unde ai nevoie si sa te ajute sa pari mai feminina.

Picioare nu tocmai lungi

Aminteste-ti de moda anilor '80, din nou in voga, si cauta bikini taiati cat mai adanc. Pana si Miley Cyrus alege astfel de costume de baie, incercand sa mascheze faptul ca picioarele ei nu sunt la fel de lungi ca ale altor actrite.

Orice ai alege, tine-te departe de pantalonasii scurti, care scurteaza vizual picioarele si mai mult.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#costme baie orice corp, #costum baie tip corp, #costum plaja orice corp, #costum baie mascare defecte , #femei