Cum sa le faci pe femei sa se indragosteasca de tine

Miercuri, 24 Noiembrie 2010, ora 12:39
15654 citiri
Cum sa le faci pe femei sa se indragosteasca de tine
Foto: hi5.com

Sunt multe sfaturi pe care suntem indemnati sa le urmam pentru a ne face placuti in ochii femeilor. Multe ne spun cum trebuie sa facem eforturi sa le fim pe plac, sa facem tot posibilul ca ele sa se indragosteasca de noi, insa acestea ne-ar pune intr-o ipostaza de inferioritate.

In plus, calea este prea intortocheata si greoaie. In multe situatii in care barbatii efectiv se chinuie sa se faca placuti, rezultatul este zero. Sfaturile urmatoare sunt oferite de getfrank.co.nz.

In primul rand, nu trebuie sa-i cumperi tot timpul cadouri prin care sa incerci sa-i obtii si dragostea. Mai bine te concentrezi asupra felului cum ii poti atrage atentia femeii respective si numai ei. Sigur exista o cale care poate duce catre dragostea acelei femei. Asa se explica de ce unii barbati care nu arata extraodinar de bine si care nu au masini scumpe reusesc sa cucereasca femei frumoase.

Nu te chinui sa-i intri in gratii facand chiar tot ce isi doreste ea. Arata-i ca esti un om cu caracter si vertical. Compromisurile pe care barbatii le fac le conduc pe femei catre concluzia ca sunt usor de manevrat si tind sa abuzeze de aceasta pozitie privilegiata.

In al treilea rand, trebuie sa fii genul de barbat care o provoaca, o incita sexual, pentru ca ea sa isi doreasca sa fie mereu cu tine. Multe isi doresc sa aiba pur si simplu un bun prieten, insa tu trebuie sa fii mai mult decat atat. Reusind sa-i starnesti atractia fizica, atunci ea cu siguranta se va indragosti de tine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#femei barbati atractie, #dragoste cadouri sfauri sex , #femei
Comentarii
Poza tataie2010
tataie2010
rank 4
Ce putem face pentru a găsi iubirea adevărată şi pentru a primi mai multă dragoste, acel gen de dragoste care transcende senzualitatea? Să căutăm să ne îmbogăţim? Sau să fim mai atrăgători?