Cum sa reduci grasimea din jurul gatului si barbia dubla

Duminica, 27 Martie 2011, ora 12:06
36682 citiri
Cum sa reduci grasimea din jurul gatului si barbia dubla

Atunci cand te ingrasi, este posibil ca o parte din grasime sa se depuna si in jurul gatului, ducand si la formarea barbiei duble. Acumularea de kilograme nu este singura cauza a acestui fapt, altele doua putand fi procesul de imbatranire si factorii genetici.

Pentru a scapa insa de grasimea din jurul gatului, singura solutie rapida si totala consta intr-o interventie chirurgicala cosmetica, dar se poate sa faci partial acest lucru si printr-un proces general de slabire, precum si prin anumite exercitii care iti pot tonifia muschii gatului.

Potrivit LiveStrong, iata cateva astfel de exercitii:

A. Pentru partea din fata a gatului

Pasul 1

Relaxeaza umerii. Stai cu picioarele departate cat distanta dintre umeri, si relaxeaza-ti corpul. Daca ti se pare mai confortabil, asaza-te pe un scaun.

Pasul 2

Du buza de jos peste buza de sus si ramai asa. Simultan, pune-ti limba pe cerul gurii si tine-o in aceasta pozitie pe tot parcursul acestui exercitiu.

Pasul 3

Inspira si ridica-ti usor capul, astfel incat sa ajungi cu privirea spre tavan. Ramai in aceasta pozitie pentru doua-trei secunde, si tine-ti respiratia. Ar trebui sa simti o intindere in partea din fata a gatului.

Pasul 4

Expira incet in timp ce cobori capul pana cand ajungi la pozitia initiala.

Pasul 5

Repeta procedeul de doua-trei ori, la scurt timp dupa prima exersare. In timp, creste numarul de repetari pana cand ajungi la 10-15, de doua-trei ori pe zi.

B. Pentru partile laterale ale gatului

Pasul 1

Incepi in aceeasi pozitie ca si la exercitiul pentru partea din fata a gatului (stai de asemenea pe scaun daca ti se pare mai confortabil). La fel, du buza de jos peste cea de sus si pozitioneaza limba pe cerul gurii.

Pasul 2

Inspira in timp ce iti intorci capul spre stanga, incet si bland, incercand sa privesti peste umar. Ar trebui sa simti o intindere in partea laterala a gatului.

Pasul 3

Apleaca-ti barbia spre umarul stang, incet, pe masura ce expiri. Ramai in aceasta pozitie pentru doua-trei secunde.

Pasul 4

Intoarce capul spre piept si ridica-l incet pana cand ajungi la pozitia in care ai inceput exercitiul (privind inainte).

Pasul 5

Repeta procedeul, dar de data aceasta intoarce capul spre dreapta, si apleaca-ti barbia spre umarul drept.

Exercitiul facut spre ambele parti este considerat o repetare. Repeta de doua-trei ori, la prima incercare, insa, in timp, mergi pana la 10-15 repetari, de doua-trei ori pe zi.

Daca vrei sa iti faci o operatie pentru a scapa de grasimea din zona gatului este foarte important sa te informezi foarte bine inainte despre ce implica aceasta procedura. O aspiratie a grasimii din jurul gatului se poate face in 30 de minute - o ora, sub anestezie generala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#grasime gat, #grasime zona gatului, #exercitii tonifiere gat, #exercitii intarire muschi gat, #barbie dubla, #exercitii barbie dubla , #femei