Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cum sa te imbraci sic, dar oficial, la birou

Vineri, 04 Martie 2011, ora 20:32
4760 citiri
Cum sa te imbraci sic, dar oficial, la birou

La birou trebuie sa ai o tinuta mai serioasa, insa asta nu inseamna ca este nevoie sa porti numai culori inchise si sa ai un aspect tern. Designerul american Derek Lam este de parere ca, desi un galben aprins nu este tocmai potrivit, chiar daca ti-l doresti, alte nuante mai vesele pot fi folosite, cum ar fi lila (dar nu purpuriu) sau albastru petrol (dar nu albastru aprins).

Potrivit The Telegraph, iata mai multe sfaturi despre cum sa te imbraci la birou in asa fel incat sa nu fie nici nepotrivit, dar nici mohorat.

1. Cauta haine care sa ti se potriveasca

Sa fii preocupata de haine care ti se potrivesc este mai important decat sa cauti ultimele noutati in ceea ce priveste moda. O varianta ar fi jeansi, tricouri albe si pulovere din casmir.

2. Ai grija la piese-cheie

O rochie fara maneci este esentiala. Ziua porti purta o jacheta peste ea, iar seara te poti limita doar la ea si la o bijuterie frumoasa. De asemenea, o fusta creion, conica, este indicata pentru garderoba de serviciu, insa cauta una care sa iti permita sa te misti usor. Rochiile si fustele lungi sunt mai potrivite insa pentru nunti si petreceri de vara.

3. Inspira-te de la Michelle Obama

Prima Doamna a Statelor Unite ale Americii aduce feminitate, culoare si gust in felul in care se imbraca, aratand mereu adecvat.

4. Poarta jerseu si tricotaj

Jerseul este o alegere buna pentru birou, insa fereste-te de unul subtire si usor, potrivit mai degraba peste o rochie de seara. De asemenea, tricotajul este indicat si ofera si un plus de confort.

5. Adauga personalitate tinutei

Pentru a personaliza tinuta nu uita de accesorii, mai ales daca porti haine cu linii simple. De asemenea, este potrivit sa porti o singura culoare pentru ca o poti accesoriza cu ceva mai indraznet, cum ar fi un colier sau o esarfa. Evita insa colierele si cerceii lungi, mai ales pe cele care fac zgomot.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#haine birou femei, #tinuta birou femei, #stil vestimentar femei serviciu, #tinuta serviciu femei , #femei