De ce sa alegi deodorante naturale

Advertorial
Vineri, 31 Martie 2017, ora 14:19
18270 citiri
De ce sa alegi deodorante naturale

Transpiratia este un fenomen normal, menit sa ajute la eliminarea toxinelor din corp, cat si la mentinerea temperaturii optime a corpului. Insa devine un cosmar in momentul in care apare mirosul neplacut. Ca sa scapi de problema, deodorantele naturale eficiente Ben&Anna sunt o solutie excelenta.

Un deodorant natural nu este menit sa opreasca procesul de transpiratie, rolul lui este sa opreasca aparitia mirosului neplacut. Transpiratia este practic fara miros, dar poate sa miroasa urat in momentul in care bacteriile care traiesc in mod firesc pe piele incep sa se hraneasca cu sudoarea.

Astfel, incep sa se multiplice, ceea ce duce si la aparitia mirosului neplacut. Zona axilelor este una dintre cele mai predispuse la aparitia sudorii si a mirosului urat, pentru ca este o zona a corpului unde transpiram intens. Deodorantele naturale Ben&Anna contin ingrediente antimiros, dar si ingrediente provenite din agricultura ecologica ce reduc din fluxul de sudoare.

Salvia si bicarbonatul, ingrediente cheie impotriva transpiratiei

Trebuie sa stii ca din cand in cand, mai ales in perioada verii, cand sunt temperaturi caniculare, mai poate aparea o senzatie de umezeala, insa aceasta trece destul de repede si nu lasa pielea uscata si nici miros neplacut la subrat.

Ingredientele care intra in compozitia acestor deodorante bune alunga mirosul neplacut, prin faptul ca pot combate inmultirea bacteriilor. Unul dintre acestea este salvia. La fel de eficient in lupta cu mirosul neplacut este si bicarbonatul de sodiu.

Ben&Anna cel mai bun deodorant

Deodorantele Ben&Anna sunt o alegere perfecta. Sunt produse care se obtin numai din ingrediente naturale, partial provenite din agricultura ecologica.

Acestea actioneaza cu puterea naturala a bicarbonatului de sodiu si cea a extractului de arorut, ceea ce inseamna ca absorb eficient excesul de transpiratie. Iar pielea din zona axilelor ramane moale si catifelata, dar si uscata. Nu vei mai simti cum hainele se lipesc de corp, dand o senzatie de disconfort. De asemenea, aceste deodorante eficiente nu lasa urme pe imbracaminte.

In compozitia lor nu se regasesc ingrediente nocive, chimicale care ar putea sa dauneze organismului, si anume aluminiu, parabeni, parfum sintetic, alcool sau coloranti sintetici. Iar protectia este de lunga durata!

Deodorantele naturale Ben&Anna sunt comercializate sub forma de stick, dar si sub forma de crema, la borcan. Borcanasul este prevazut cu o spatula pentru a facilita aplicarea.

Ben&Anna se comercializeaza in cinci variante. Exista deodorantul cu note de bergamota si lamaie verde (limeta), care iti da o senzatie de prospetime pe durata intregii zile. Ylang Ylang si Calendula (galbenele) este o varianta cu o aroma dulce, relaxanta, care nu numai ca te protejeaza de transpiratie, dar iti stimuleaza simturile, iti da o senzatie de bine. Deodorantul Ben&Anna Ylang Ylang si Calendula este alegerea perfecta pentru cei cu pielea sensibila.

Deodorantul natural Ben&Anna cu lavanda si salvie are o nota parfumata, relaxanta, revigoranta, care te duce cu gandul la vacanta, in zonele insorite din Provence.

Varianta cu cedru si ienupar are puternice proprietati astringente, datorita extractului din lemn de cedru. Nota acestei variante a deodorantului Ben&Anna este una deosebit de aromata, care nu doar ca te protejeaza impotriva transpiratiei si a mirosului neplacut, dar iti trezeste simturile. Exista si o varianta de deodorant natural fara parfum, la fel de eficient impotriva transpiratiei, pentru cei care prefera o protectie naturala, fara parfum.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#deodorante naturale, #deodorante naturale Ben Anna , #femei