Invata sa fii cel mai bun

Luni, 31 Mai 2010, ora 12:04
2283 citiri
Invata sa fii cel mai bun
Foto: Care 2

Atunci cand faci totul cum trebuie iti cresc sansele de a avea succes, iti imbunatatesti reputatia si in acest mod economisesti timp pe termen lung. Cum poti ajunge sa ai parte de succes si toata lumea sa te priveasca admirativ? Afla in continuare.

Atunci cand termini un lucru, verifica-l inainte de a spune ca este gata. Corecteaza-ti documentele, daca trebuie sa trimiti un pachet, verifica sa fie totul in interior, iar cand ai de facut o prezentare, asigura-te ca ai tot ceea iti trebuie.

Nu uita ca si in momentele in care esti foarte atent poti sa gresesti, mai ales atunci cand esti stresat. O solutie ar fi sa rogi pe cineva sa verifice, pentru a obtine o alta perspectiva asupra muncii tale, aminteste Care 2.

Atunci cand rogi pe cineva sa te verifice nu porni de la ideea ca el nu poate gresi. Ai incredere, insa nu deplina. De exemplu, tocmai ai terminat un proiect si rogi un coleg sa isi arunce un ochi asupra lui. La sfarsit colegul iti spune ca ai inteles totul gresit si o sa ai probleme grave cu seful.

Nu dispera inainte de a te asigura ca el are dreptate. Este foarte posibil ca respectivul coleg sa se insele si tu sa o dai in bara tocmai din aceasta cauza.

Cum poate fi 2010 cel mai bun an din viata ta

Uneori faci greseli, este ceva normal. Invata din aceste greseli si ai grija ca data viitoare sa nu le repeti. De asemenea, nu numai din greseli poti invata, ci si din realizarile tale. Stai si analizeaza reusitele si gandeste-te cum te-ar ajuta experienta de atunci in ceea ce trebuie sa faci acum.

Fa-ti o lista a treburilor pe care trebuie sa le realizezi si verific-o din cand in cand. De asemenea, nu te implica in activitati pe care nu esti sigur ca le poti duce la sfarsit.

Spune "Nu" atunci cand simti ca nu se va termina cu bine un proiect nou care iti este propus.

Nu porni de la ideea ca esti cel mai bun si invata de la cei din jurul tau. Este posibil ca oamenii din jurul tau sa stie mai multe decat tine despre un anumit proiect si este bine sa ii ceri sfatul.

De asemenea, este bine sa iei in considerare si unele cursuri de perfectionare.

Catre succes sau catre esec? Tu alegi directia!

Atunci cand prinzi un moment liber, gandeste-te la modalitati prin care iti poti imbunatati munca si de a avea parte de cat mai multe reusite.

Atunci cand cineva vine si iti cere ceva, asigura-te ca ai inteles foarte clar ceea ce isi doreste de la tine. Nu risca sa pleci fara sa te lamuresti, pentru a nu munci degeaba.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#cum sa ai succes, #modalitati sa ai succes , #femei