Prezervativele cresc sex appeal-ul femeilor

Vineri, 20 Martie 2009, ora 15:17
3456 citiri
Prezervativele cresc sex appeal-ul femeilor

O campanie guvernamentala dusa in Marea Britanie se afla in centrul unui scandal, fiind aspru criticata pentru ca promoveaza promiscuitatea in randul tinerelor adolescente si femei.

5,2 milioane de lire sterline a consumat departamentul sanatatii pentru a transmite tinerelor ca "Increderea oferita de prezervative creste sex-appeal-ul", sloganul folosit de autoritati.

Mesajul transmis de oficialitati este ca "barbatilor nu le place nimic mai mult decat o femeie care stie ce vrea", relateaza The Telegraph.

In cadrul programului lansat de ministrul Sanatatii britanic Dawn Primarolo se gasesc si sfaturi pentru tinere referitoare la cum ar trebui sa-si convinga partenerul sa poarte prezervativ, cand vine vorba de sex.

Fraze precum "Sa te pregatim pentru calatoria vietii tale" sunt sugerate pentru echiparea corespunzatoare a partenerului.

"A avea un prezervativ la tine cand iesi in oras ar trebui sa fie la fel de normal ca si cum ai avea un telefon, cheile si o poseta", a declarat Sarah Hedley, care scrie pentru Cosmopolitan si care a fost cooptata pentru acest proiect.

Criticii acestui program spun, insa, ca acesta nu face decat sa incurajeze activitatea sexuala de la varste fragede si cu parteneri multipli. "Aceast program contribuie la o eventuala crestere a problemei si nu la rezolvarea ei", a declarat politicianul conservator Julian Brazier.

Patricia Morgan, autoare a mai multor studii referitoare la tinerele gravide, a declarat, la randul ei: "Cu greu s-ar putea face mai mult pentru a se incuraja promiscuitatea. E ca si cum ai ruga adolescentele sa iasa pe strada cu un bilet pe frunte, pe care scrie ca sunt disponibile".

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#campanie guvernamentala, #prezervative, #indemn la promiscuitate , #femei