Tehnici prin care femeile se amagesc si nu vad defectele partenerului

Luni, 05 Septembrie 2011, ora 18:19
6032 citiri
Tehnici prin care femeile se amagesc si nu vad defectele partenerului
Foto: Teen Problem

Unora le este mult mai usor sa se amageasca, decat sa recunoasca adevarul fata de ei insisi. O mare parte dintre femei isi fabrica o gramada de minciuni autoamagitoare in legatura cu barbatii, pentru a trece mult mai usor peste situatiile dificile.

Si totusi este bine ca omul sa invete sa infrunte adevarul si nu sa se amageasca cu lucruri in care nici macar el nu crede. Va prezentam cateva tehnici de autoconvingere, pe care femeile le folosesc pentru a se linisti, prezentate de Teen Problem.

Voi gasi un mod de a-l schimba

Dupa cum spune o veche zicala, "lupul isi schimba parul, dar naravul ba". Daca vezi ca el are neajunsuri pe care tu nu esti dispusa sa le tolerezi, mai bine renunta la aceasta legatura, inainte sa te indragostesti prea tare si sa incepi a face compromisuri exagerate, numai pentru a fi cu acest om.

Daca partenerul iti spune ca nu vrea sa se casatoreasca si sa aiba copii, nu te gandi ca peste ani isi va schimnba decizia, pentru ca sansa ca acest lucru sa se intample este nula.

Imi place sa ma dedic partenerului, fara a astepta nimic in schimb

In vremurile noastre, exista destui barbati care sunt pur si simplu consumatori. Femeile fac totul pentru ei, de la gesturi banale si cadouri pana la schimbari drastice de caracter, iar ei nu misca vreun deget pentru a intoarce aceste gesturi. Pana la urma, nu femeile sunt cele care ar trebui coplesite cu atentii?

Viata sexuala indestulatoare va imbunatati relatia dintre noi

Da, sexul intr-o relatie este un element important, dar nu poate fi baza. Femeile foarte usor se lasa atrase de potentialul sexual al partenerului, in timp ce la barbati lucrurile stau tocmai invers. Ei pot avea relatii sexuale fara angajament ani la rand, cu aceeasi femeie, fara a avea vreun fel de sentimente.

Nu te gandi ca, atunci cand aveti o partida de amor deplina, si legatura voastra va deveni mai serioasa.

A pierdut numarul meu de telefon

In zilele noastre, un om este extrem de usor de gasit. Avem telefoane mobile, conturi pe retelele sociale, e-mail. Deci, nu e cazul sa te minti ca nu te suna din cauza ca ti-a ratacit numarul de telefon. Chiar daca acest lucru ar fi adevarat, daca doreste sa te gaseasca te va gasi, credeti-ne!

Trebuie sa crezi ca nu este interesat de tine si de aceea a considerat ca este inutil sa te caute. Pana la urma, nu este obligatoriu ca toti oamenii sa se placa intre ei, nu?

Vreau sa am un barbat langa mine

Fiecarei femei ii este mult mai usor in viata atunci cand are un barbat langa ea. Din pacate pentru ele, o mare parte dintre femei devin dependente de jumatatea lor si cred ca nu vor putea sa traiasca cu un alt barbat. Gandesc ca, daca se vor desparti de actualul, viata lor s-ar sfarsi.

Aceste ganduri sunt nerealiste. Da, este frumos ca femeia sa aiba pe cineva alaturi, dar intai ar trebui sa invete sa fie multumita si fericita cu sine insasi si de-abia apoi sa gaseasca un om caruia sa i se daruiasca total.

Toti barbatii "cuminti" au deja o prietena

Daca ai dat peste cativa barbati care nu au meritat atentia ta, este normal sa gandesti asa. Aceasta nu inseamna insa ca trebuie sa renunti la a cauta legatura ideala. Da, e mult mai usor sa te retragi deoparte si sa renunti la legaturile intime cu barbati, dar in acest fel nu vei avea niciodata sansa sa-ti gasesti perechea, care ar putea fi undeva, acolo.

Omul nu trebuie decat sa aiba forta si dorinta sa caute. Unii isi gasesc jumatatea mai devreme, altii mai tarziu, totul este sa nu-ti pierzi dorinta de a cauta.

El nu a vrut sa spuna acest lucru

Foarte multe femei isi apara iubitul in cazuri delicate, chiar daca nu sunt convinse ca acesta a procedat corect in situatia respectiva. Il apara pentru ca se tem sa nu ramana singure.

Este un mod destul de masochist sa cauti a ramane cu un om care si-a permis sa te raneasca, sa te loveasca. Femeile sunt gata sa sustina ca ele sunt vinovate, numai ca jumatatea lor sa ramana imaculata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#cuplu femei partener, #partener femei barbati, #minciuni femei, #femei autoamagire, #femei apara barbati , #femei