Cum sa fii fericit fara eforturi mari

Luni, 19 Octombrie 2009, ora 07:09
3514 citiri
Cum sa fii fericit fara eforturi mari
Foto: life 123

Te-ai gandit vreodata ce inseamna fericirea pentru tine? Daca nu, stai cateva minute si mediteaza asupra acestui lucru. Exista o fericire pe termen scurt, provocata de zambetul copilului tau, de o veste buna sau de o sarcina reusita sau fericire pe termen lung. Indiferent de felul fericirii, aceasta ar trebui pretuita pentru ceea ce reprezinta in viata noastra.

Cum poti sa fii mai fericit fara sa depui eforturi foarte mari? Life 123 te invata cum sa o faci.

Trebuie sa fii foarte echilibrat. Viata inseamna mai mult decat o serie de evenimente. De asemenea, trebuie sa fii constient de faptul ca viata este formata din greutati si bucurii, asa ca nu trebuie sa simti ca totul este impotriva ta atunci cand treci prin momente grele.

Cum poti sa fii cu adevarat fericit? Fii recunoscator pentru ceea ce ai si pentru cine esti. Gandeste-te ca, in ciuda faptului ca ai si momente grele, exista in viata ta si momente pentru care sa fii recunoscator. Asta nu inseamna ca nu poti visa sa ai mai mult, ci ca trebuie sa fii recunoscator pentru ceea ce ai azi.

Nu te compara cu alte persoane. Nu trebuie sa te intereseze ca altii au mai mult, gandeste-te ca poate ei nu au ceea ce ai tu. Nu te gandi ca nu poti fi la fel de bun ca fratele tau pe un domeniu sau ca vecinul are un salariu mai bun. Este posibil ca fratele tau sa fie mai putin bun pe domeniul tau, iar vecinul sa nu fie multumit de munca sa.

Daca nu esti multumit de slujba ta, ar trebui sa te gandesti serios la varianta de a schimba acest lucru. Nu trebuie sa ajungi la varsta de 50-60 de ani si sa te gandesti ca ai fi putut sa faci ceva care sa iti placa cu adevarat.

Arunca o privire asupra programului tau zilnic. Nu face in fiecare zi acelasi lucru pentru ca te vei plictisi.

Traieste intr-un mod sanatos. Modul in care se simte corpul tau poate avea un impact asupra sentimentelor tale. Mananca sanatos si fa exercitii in mod regulat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#sfaturi viata fericita, #cum sa fii fericit, #sfaturi viata familie fericita , #fericire