Sapte obiceiuri care te fac fericit

Vineri, 09 Martie 2012, ora 19:48
3387 citiri
Sapte obiceiuri care te fac fericit
Foto: Arhiva

Exista oameni care se nasc fericiti, iar toata viata lor sunt pur si simplu fericiti. Creierul lor produce automat substante care ii fac sa fie fericiti. Ceilalti trebuie sa invete sa fie fericiti.

Fa liste. Una din marile surse de nemultumire este aceea ca nu reusim sa facem tot ceea ce ne propune. Oamenii nefericiti sunt stresati din cauza lipsei de timp, in timp ce oamenii fericiti sunt calmi si nu se grabesc. In fond este doar o diferenta de nuanta. Sa faci liste este o cale pentru a te evalua, pentru a stabili un echilibru intre ceea ce-ti propui, faci si ceea ce ramane de facut, scrie Yahoo Shine.

Fa-ti timp pentru vacanta si planifica vacantele. Planificarea vacantelor face parte din vacanta. Sa faci planuri pentru o vacanta poate aduce la fel de multa bucurie ca si vacanta in sine.

Alege-ti prietenii. Oricat ar suna de neplacut fa efortul de a elimina oamenii negativi din viata ta. Asa cum exista oameni care se nasc fericiti, exista si oameni care sunt condamnati la tristete.

Gaseste noi distractii. Timpul petrecut pentru a te relaxa si a te distra este timp castigat si timp consumat cu folos. Incearca sa faci lucruri deosebite, speciale, unice. Sa zbori cu balonul, de exemplu.

Dormi. Nu face niciodata gresala de a trage de tine, de a consuma si ultima farama de energie. Somnul inseamna energie refacuta, tonus psihic, pofta de viata. Nu ezita sa tragi un pui de somn, daca poti sa faci asta, la pranz. E suficienta si jumatate de ora.

Mediteaza. Pune-ti in ordine gandurile, starile. Oamenii care fac asta sunt mai echilibrati, mai atenti si mai fericiti. Zece minute de meditatie inseamna o tensiune care coboara la normal, un nivel scazut al hormonilor de stres si o inima sanatoasa. Inchide ochii, respira si traieste!

Fa miscare. Nu exista scuze pentru lipsa de activitate fizica. Sedentarismul ucide si la propriu si la figurat. Miscarea fizica te incarca cu energie, te stimuleaza, te face fericit.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#fericire viata obiceiuri, #sfaturi fericire, #distractii vacante fericire , #fericire