Sase cai catre succes si fericire

Duminica, 19 Mai 2013, ora 16:50
3022 citiri
Sase cai catre succes si fericire

Niciodata oamenii nu au fost mai interesati de caile care duc la fericire si succes ca in ziua de azi. Un motiv este acela ca lumea, in general, nu a fost niciodata mai bazata pe competitivitate ca acum.

Aperent, solutia fericirii si a succesului este sa faci fata concurentei si in gasirea unor cai proprii. Un motiv in plus pentru a lua in calcul cele sase cai catre succes si fericire.

Invata sa construiesti relatii reale. In timp ce toata lumea isi pierde timpul in dezvoltarea stilului personal si construirea de retele online, o solutie este aceea de a petrece timp cu oameni reali, in lumea reala. Dialogul fata in fata este cea mai buna oportunitate sunt Yahoo Shine.

Acumuleaza experienta. Orice fel de experienta este mai buna decat teoria, indiferent cat este aceasta de bine insusita. Iesi in lume si incearca lucruri diferite. Lucreaza cu mainile tale si fa munca fizica, indiferent ce, si vei avea motive de fericire.

Uneori e bine sa nu faci nimic. Incercam cu disperare sa ne controlam viata si de fiecare data constatam ca nu avem suficiente informatii pentru a rezolva probleme grele si a lua decizii importante perfecte. Cand ai nevoie de o alta perspectiva, rezista tentatiei de a cauta informatii. Opreste toate sursele de comunicare si ascultati propriile ganduri interioare. Nu le judeca, doar asculta. Raspunsurile la provocarile vietii sunt de cele mai multe ori acolo.

Lucreaza pentru o companie mare. Toata lumea vrea sa fie antreprenor. Uneori este insa mult mai bine sa renunti la ideea propriei afaceri si sa incerci sa lucrezi pentru o comapanie mare. Ai ce invata de la oamenii inteligenti si de la profesionisti adevarati, iar contributia personala poate sa fie mai bine pusa in valoare. In plus capeti experienta pretioasa.

Fa un singur lucru la un moment dat. Suntem tentati sa facem mai multe lucruri in acelasi timp. Vorbim la telefon si scriem un email, mancam si ne uitam la televizor, conducem si asculam un roman vorbit, ne plimbam cu copilul si vorbim la telefon pentru a ne pune in ordine afacerile si asa mai departe. Secretul sta in prioritizare. Asta iti da un sentiment de control si ai bucuria muncii realizate.

Fii bun cu tine. Cei mai multi oameni au devenit propriul lor dusman. Ne judecam prea aspru, cerem prea mult de la noi. In consecinta asteptam prea mult de la cei din jur. Invata sa renunti la asteptari. Pune pret pe tine si pe ceea ce esti si priveste totul dintr-o alta perspectiva, cu tine in centru.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#dezvoltare personala, #succes afaceri, #fericire modalitati obtinere, #fericire secrete , #fericire