Vezi cum sa transformi urmatoarea vacanta in calatoria vietii tale

Joi, 07 Iulie 2011, ora 15:00
1875 citiri
Vezi cum sa transformi urmatoarea vacanta in calatoria vietii tale

Te-ai intrebat vreodata cum se simte un francez, strabatand Valea Loirei, cu parul in vant, in decapotabila sa cocheta? Sau un german, urcand dealurile bavareze, in drum spre castelul Neuschwanstein, pe muzica unui motor care toarce cu fiecare accelerare? Sau chiar un grec, traversand Atena in drum spre Acropole, intr-o masina mica si sprintena, cu spirit mediteranean?

Te-ai intrebat vreodata cum poti sa traiesti adevarata experienta europeana, sa simti natura cum iti umple plamanii sau orasul cum pulseaza de viata si, totusi, sa ramai turist?

De acum, vacantele tale nu mai sunt simple calatorii pre-programate, ci devin experiente autentice ce iti ofera libertate nelimitata de a vizita, trai si gusta specificul oricarei destinatii, oriunde te-ai afla. Iar aceasta, pentru ca nu mai depinzi de nimeni altcineva. Incepand cu vara aceasta, Sixt Rent a Car iti pune la dispozitie masinile ideale pentru vacanta ta, elementele perfecte pentru a intregi autenticitatea oricarei calatorii, fie ca alegi coasta insorita a Spaniei sau padurile din adancul Germaniei.

De ce sa inchiriezi o masina?

Pentru ca doar astfel te vei putea bucura de independenta totala de a-ti planifica destinatiile si programul vizitelor exact asa cum iti doresti, fara a depinde de ofertele predefinite ale agentiilor de turism, dar si de a lua deciziile spontane care isi pot transforma vacanta de vara in calatoria vietii. Si, mai mult decat atat, nimeni nu iti mai rapeste placerea de a conduce. Sixt Rent a Car iti ofera o gama generoasa de masini, de la hatchback-uri mici si sprintene, la coupe-uri puternice si zgomotoase, printre care o vei gasi, cu siguranta, pe aceea perfecta pentru vacanta, dar si pentru stilul tau de a conduce.

Weekendul acesta, esti francez. Calatoresti pe Valea Loirei intr-unul din cele mai stilate autovehicule coupe ale momentului, Peugeot 207 cc, si te simti ca un rege in plimbarile sale. Te bucuri de peisaj si admiri tot ce te inconjoara, pentru ca, asemenea unui rege, nu te mai limiteaza nimic.

Dupa ce ai vizitat superbele castele Chambord, Beauregard sau Amboise, parca tot nu te saturi sa te plimbi. Incetinesti indreptandu-te spre un indicator ce arata Tours, in fata, Vouvray, la dreapta. In loc sa te indrepti direct catre marele oras, decizi ca e timpul pentru o mica aventura. Dupa un drum scurt prin minunata regiune Touraine, descoperi o bijuterie de orasel, cu strazi inguste si pietruite si cu flori la toate geamurile.

Iei cina cu cel drag la un bistrot cochet, cu o atmosfera intima, unde ai parte de cel mai bun vin rosu pe care l-ai baut vreodata. In loc sa innoptezi intr-un hotel mare din Tours, iei o camera la o pensiune eleganta si foarte ingrijita din apropierea restaurantului. Si nu regreti nimic. A fost cea mai buna decizie pe care ai luat-o de multa vreme. Vacanta viselor tale a prins viata pentru numai 199 de Euro pe weekend, pentru frumosul Peugeot 207 cc.

Timp de doua zile, esti german. BMW-ul M3 Cabrio pe care il conduci te poarta lin pe drumurile serpuite ale Bavariei subalpine. Tocmai ai vizitat castelul Neuschwanstein si esti fascinat de maretia lui, de grandoarea arhitecturii si de finetea decoratiunilor. Ai vrea sa te mai bucuri de o experienta similara si cat mai curand.

E inca devreme, nu vrei sa te indrepti catre hotelul in care esti cazat, asa ca hotarasti sa faci un mic ocol, catre alt monument german grandios: pista de circuit de la Nurnberg. Mereu te-ai intrebat cum se simte un german atunci cand isi conduce BMW-ul pe autostrada, asa ca te indrepti fara ezitare catre Autobahn. Esti liber de orice constrangere si te bucuri de mobilitatea nelimitata pe care ti-o ofera masina, dar si de motorul sau, care toarce la fiecare miscare a pedalei de acceleratie.

Germania inseamna grandoare, te gandesti in drum spre hotel. De la castele, la circuite auto si pana la masini. Drumul catre Nurnberg a fost una dintre cele mai captivante experiente pe care le-ai trait de multa vreme. BMW-ul M3 Cabrio a meritat pe deplin pretul de inchiriere de doar 99 de Euro pe zi. Iar maine te asteapta o noua aventura.

O masina nu inseamna doar un mijloc de transport, ci mai ales un mod de a fi liber, un mod de a te cufunda in experienta autentica a calatoriei tale, de a trai lucruri noi si inedite, nelimitandu-te la un traseu prestabilit. Vacantele ar trebui sa insemne indenendenta de miscare, deschiderea catre spontaneitate, libertatea de a calatori oriunde iti doresti, oricand iti doresti, elemente pe care Sixt Rent a Car ti le pune la dispozitie prin oferta sa de vara.

In luna iunie, pe langa pachetele pentru Franta si Germania, amintite anterior, compania ofera si sprintenul Peugeot 107, de la doar 24 de Euro pe zi in Grecia, modernul Mitsubishi i-MiEV Electric, incepand cu 61 de Euro pe zi in Portugalia sau focosul Porsche Carrera Cabriolet, de la 369 de Euro pe zi, in Spania. Fie ca alegi sa devii timp de cateva zile francez, german, grec, spaniol sau portughez, Sixt Rent a Car transforma urmatoarea vacanta in calatoria vietii tale.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#inchiriere masini Sixt Rent, #Sixt Rent a Car , #fericire