5 trucuri pentru picioare bronzate, fara expunere la soare

Duminica, 12 Mai 2013, ora 20:03
15215 citiri
5 trucuri pentru picioare bronzate, fara expunere la soare
Foto: journaldesfemmes.com

Odata cu instalarea zilelor frumoase, femeile abia asteapta sa treaca la fuste, pantaloni scurti, rochii si sa apeleze la unele trucuri, toate cu rol de a-si arata picioarele.

Inainte de a face acest lucru si daca vreti sa atrageti privirile barbatilor, ganditi-va la un bronzaj miracol al picioarelor, evitand efectul "alb ca o aspirina".

Astfel, Journal des Femmes va propune 5 trucuri utile ca sa aveti picioare bronzate, fara a va expune la soare.

Gomaj pentru curatarea pielii

Se stie ca pe perioada iernii picioarele nu s-au bucurat de lumina, fiind acoperite, in general, de pantaloni. De aceea, inainte de a le supune unui produs de autobronzare (sau expunere la soare), este necesar sa incepeti cu un gomaj pentru a curata pielea, a-i reda stralucirea si a va pregati picioarele pentru urmatoarele etape.

Cu ajutorul unei manusi, aplicati gomajul cu miscari circulare, plecand de la partea de jos a piciorului si urcand spre coapsa. Alegeti gomajul in functie de natura pielii. Atentie la alunite! Clatiti apoi cu apa calaie.

Hidratare pentru o piele catifelata

Hidratarea sta la baza unei pieli frumoase si este valabila pentru un bronz reusit. Folositi o crema bogata in agenti de hidratare. Aplicati-o masand usor, pornind de la gambe si urcand spre partea superioara a coapsei, in asa fel incat pielea sa nu ramana lipicioasa.

Camuflarea imperfectiunilor

Ne referim la cicatrici, pete, vinisoare subtiri. Asa cum procedati pentru fata, folosind masti, machiaj, ca sa ascundeti imperfectiunile, asa veti proceda si in cazul picioarelor. De exemplu, este recomandat un anticearcan. Aplicati cu o pensulita fina, apoi fixati putina pudra pulbere.

Fond de ten pentru un bronz luminos

Daca doriti un bronz mai luminos care sa para natural, deoarece nu va sunt pe plac produsele autobronzante, atunci folositi un fond de ten. Alegeti unul fluid cu o nuanta peste tonalitatea naturala a pielii si aplicati-l cu un burete.

Trisati cu autobronzant

Culoarea caramel se poate obtine simplu si rapid cu ajutorul unui autobronzant si fara vreun pericol pentru pielea picioarelor. Doriti un bronz glamour? Apelati la formula cu sclipici sau sidefata. Protejandu-va mainile cu manusi, estompati surplusul de pe genunchi si maleole cu o carpa umeda din bumbac. Asteptati cateva minute inainte de a va imbraca.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#bronz picioare femei trucuri , #frumusete