Afla tot ce trebuie sa stii despre sanatatea si frumusetea femeii

Advertorial
Luni, 11 Aprilie 2016, ora 17:58
10290 citiri
Afla tot ce trebuie sa stii despre sanatatea si frumusetea femeii

Vino la conferinta "Sanatate, frumusete, feminitate" pentru a fi la curent cu cele mai importante informatii legate de sanatatea si frumusetea femeii.

Pe 16 aprilie, ai ocazia sa intalnesti speakeri din domenii diferite si sa afli tot ceea ce trebuie sa stii despre cum iti poti pastra sanatatea si frumusetea pentru mai mult timp, cum obtii mai multa energie si o stare de bine sau cum poti fi mai feminina.

Daca ai si alte curiozitati pe care speakerii invitati nu le ating in cadrul prezentarilor, le poti adresa toate intrebarile tale, in timpul evenimentului, si vei primi raspunsurile necesare.

Te poti inscrie AICI.

Iata care sunt cateva dintre temele abordate de speakeri, in cadrul evenimentului de sambata:

1. Cum obtii mai multa energie si o stare de bine

Stii cum te ajuta nutritia energetica sa ai mai energie si sa te simti mai bine? Dar gandirea pozitiva? Cat de sigura esti de cum poti face sport pentru a obtine o mobilitate, o sanatate si o stura mai bune?

Poti afla acum detalii despre cum poti sa gandesti pentru a fi mai fericita si mai implinita, dar si despre alimentatia femeii si despre cum poti obtine mai multa energie in viata ta.

2. Feminitate si atractie feminina

Frumusetea vine din interior? Care sunt atuurile femeilor atragatoare? Se vorbeste despre frumusete fizica, atitudine si personalitate in incercarea de a stabili de unde vine atractia feminina.

De data aceasta, te invitam sa afli si alte modalitati prin care poti deveni mai atragatoare: redescoperirea atractiei feminine prin parfum.

3. Frumusete, sanatate si proceduri de reintinerire

Cum ne pastram sanatatea si frumusetea? Care sunt cele mai simple tehnici de reintinerire? Cand avem nevoie de acestea si cui i se adreseaza?

Raspunsul la toate aceste intrebari si multe altele il vei afla daca participi la avenimentul de sambata.

4. Cum avem grija de sanatatea noastra atunci cand calatorim

Atunci cand pleci intr-o calatorie, mai ales in afara tarii, ai nevoie de precautii suplimentare. Dar cum iti poti proteja sanatatea si siguranta in vacanta?

Afla tot ce vrei sa stii despre sanatate si frumusete in cadrul unui nou eveniment Woman2Woman.ro. Participa GRATUIT la evenimentul de sambata. Inscrie-te acum, locurile sunt limitate.

Detalii si inscriere AICI.

Cine sunt speakerii conferintei "Sanatate, frumusete, feminitate", organizate de Woman2Woman.ro, sambata aceasta

Woman2Woman.ro te asteapta, sambata aceasta, la cea de a V-a editie a conferintei "Sanatate, frumusete, feminitate". Vino sa afli cele mai noi informatii din sanatate, nutritie, sport si frumusete, prezentate de speakeri din domenii variate.

Participa GRATUIT la evenimentul de sambata. Inscrie-te acum, locurile sunt limitate. Detalii si inscriere aici.

Iata cine sunt speakerii conferintei:

1. Andreea Pavel, personal training manager World Class Romania

Andreea Pavel este campioana nationala de atletism si personal training manager in cadrul celui mai mare lant de centre wellness din Romania, lider in industria wellness-ului autohton.

Ca antrenor personal de fitness, Andreea ofera consultatii in managementul greutatii corporale si al stilului de viata, programe pentru scaderea greutatii si de modelare corporala, imbunatatirea calitatilor fizice (forta, viteza, coordonare, rezistenta, mobilitate), analiza compozitiei corporale si evaluarea indicatorilor de sanatate-fitness.

2. Raluca Vasile, parfumier de lux, creatorul conceptului Your Personal Aroma

Raluca Vasile este parfumier certificat si scent designer (creator de arome). Lucreaza dupa metoda creatiei parfumurilor traditonale frantuzesti de la Grasse, si metode arhetipale din parfumeria orientala, asiatica si africana si este singurul parfumier roman certificat new luxury code in UK, Grasse si Milano.

Raluca foloseste esente organice si absoluturi rare in parfumurile pe care le creaza, iar colectiile sunt, din acest motiv, editii limitate.

De asemenea, Raluca Vasile este, de mai bine de 15 ani, si consultant in branding multisenzorial (arome, gusturi, sunet, gusturi, texturi pentru ambient).

3. Dr. Cristina Vega, Owner CaraCris CosMed si medic de specialitate

Dr. Cristina Vega considera ca estetica, frumusetea si starea de bine sunt cele mai bune tratamente ale mintii, corpului si sufletului.

Si-a inceput cariera medicala in anul 2000, cand a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie, iar in prezent isi imparte timpul intre serviciul de ambulanta Bucuresti-Ilfov, spitalul Sanador si medicina dermato-cosmetica in propriul sau cabinet.

Dupa o serie de cursuri si specializari in sfera esteticii, Dr. Cristina Vega a facut primii pasi catre antreprenoriat deschizand cabinetul CaraCris CosMed specializat in tratamente de estetica medicala faciala si corporala, de la microdermabraziuni, lifting-uri cu fire bio-resorbabile sau injectari cu acid hyaluronic si toxina botulinica pana la tratamente cu ultrasunete, mesotherapie, terapia vampir sau tratarea leziunilor vasculare.

4. Gigi Ghinea, psiholog si scriitoare

Licentiata in psihologie si absolventa a unui masterat de psihoterapie analitica, Gigi Ghinea are o indelungata experienta in acest domeniu.

A publicat trei carti, in egala masura apreciate de public: "Cum m-am vindecat de nefericire", "Iubirea care vindeca", si "Respira, iubeste si taci".

Impartasindu-ne din propria experienta de viata, autoarea Gigi Ghinea ne dezvaluie metoda de vindecare pe care a descoperit-o in calitate de psiholog, dar si de om obisnuit, aflat in cautarea echilibrului interior.

5. Florentina Gionea, specialist nutritie energetica

Florentina Gionea este specialist in nutritie energetica si, asa cum spune chiar ea, ceea ce face "este o armonizare a tot ceea ce inseamna stil de viata sanatos." Ea considera ca nu este suficient sa slabesti pentru a avea o viata sanatoasa si pentru a obtine starea dorita, "ai nevoie sa te cunosti, sa te descoperi, sa te tansformi." Conceptul pe care ea se bazeaza este "unul holistic: hrana sanatoasa, sport, viata sociala si profesionala implinite."

6. Laura Pascu, PR Manager ECC Romania

Laura a trecut de partea consumatorului dupa 8 ani de televiziune. Si, pentru ca ii place sa se implice in proiecte ecologice sau sa ajute oamenii la fel de mult pe cat ii place sa scrie, si-a gasit locul in cadrul Centrului European al Consumatorilor din Romania.

Vino sa cunosti speakerii invitati. Participa GRATUIT la evenimentul de sambata. Detalii si inscriere aici.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#conferinta woman2woman, #Sanatate frumusete feminitate , #frumusete