Bridal Make-up: Experimenteaza de Anul Nou!

Marti, 31 Decembrie 2013, ora 15:37
2521 citiri
Bridal Make-up: Experimenteaza de Anul Nou!

Machiajul de Revelion este o ocazie de a experimenta noi si noi abordari in fiecare an. Anul acesta iti propun trei variante de Bridal Make-up, un machiaj care se potriveste doar la astfel de ocazii.

Pornim de la Nude Make-up, trecem in revista Glamorous Red Lips si incheiem cu Red Glitter Lips. Pregateste-te cu o pereche de gene false si multa, multa indemanare.

Nude Make-up - tehnica verticala

Dupa demachiere si tonifiere, aplica o crema contur de ochi non grasa si baza de machiaj (primerul) in strat subtire.

Cu o pensula de foarte buna calitate aplica baza de machiaj speciala pentru pleoape in strat fin. Aplica apoi anticearcanul si uniformizeaza nuanta tenului cu o cantitate minima de fond de ten, fara sa atingi sprancenele, pleoapele si buzele.

Estompeaza-l bine spre liziera parului si pe maxilare spre gat. Secretul este sa arate ca pielea ta, nicidecum ca o masca. Aplica un strat aproape invizibil de pudra libera translucida, evitand zona sprancenelor.

Perie bine sprancenele si machiaza-le extrem de discret cu un creion de sprancene foarte bine ascutit sau cu fard special de sprancene.

Aplica fardul sidefat (luminozitate) in coltul intern al ochiului si culoarea inchisa (umbra) in coltul extern.

Truc: Daca nu esti sigura cum sa creezi umbra, indoaie un servetel pe jumatate si pozitioneaza-l de la aripa nasului spre coada sprancenei. Iti va indica exact pana unde sa te machiezi

Subliniaza arcada cu un fard ivoire mat, fara a atinge firele de par din spranceana.

Aplica un fard de obraz (blush) in nuanta naturala, fara sa creezi umbre inestetice. Armonizeaza rujul cu fardul de obraz.

Contureaza discret buzele, aplica rujul nude si un strop de gloss in mijlocul buzei inferioare pentru un plus de volum.

Mai lipseste ceva?... Desigur: O pereche de gene false, naturale, din par uman sterilizat, care confera un farmec aparte privirii. Completeaza machiajul de un eyeliner (tus) negru in linia genelor si un zambet frumos in oglinda.

Glamorous red lips

Foloseste aceleasi recomandari de demachiere, tonifiere, crema contur ochi, baza machiaj pleoape, primer, anticearcan / corector, fond de ten, sprancene ca la machiajul de mai sus.

Traseaza o linie cu un creion dermatograf negru bine ascutit la radacina genelor si estompeaza-l fin cu o pensula.

Aplica fardul sidefat (lumina) in coltul intern al ochiului. Cu un fard maro mat creeaza un halo in jurul ochiului, fara sa exagerezi in partea inferioara. Aplica nuanta inchisa (negru / gri smoke) in coltul extern, pana obtii intensitatea dorita.

Truc: Foloseste pensula de blending (estompare) din par natural, pentru a evita demarcatiile de culoare (trecerile bruste de la o culoare la alta).

Aplica apoi genele false din par natural si completeaza look-ul cu o dunga fina de tus negru in linia genelor. Urmeaza fardul de obraz si buzele intr-un ruj rosu nuanta festiva.

Fii atenta sa nu existe depasiri inestetice ale conturului buzelor. Aplica un gloss transparent de foarte buna calitate, pentru efectul de "buze umede".

Mai lipseste ceva?... Desigur: Un glitter auriu, cu particule fine, in coltul intern al ochiului, acolo unde ai aplicat fardul sidefat, deschis, de luminozitate.

Red Glitter Lips

Este schema de machiaj "Glamorous red lips" cu sclipici / glitter rosu pe buze. Este adevarat ca vei bea delicat cu paiul toata seara, dar ce nu face o diva pentru look-ul ei...

Va doresc Sarbatori fericite si un 2014 in care sa fiti sanatoase, frumoase, rasfatate si iubite!

Cu drag,

Mirela Paduraru

Consilier in estetica / Trainer Cosmetica & Machiaj Profesional

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#machiaj de Revelion, #Bridal Make up, #tehnici machiaj Revelion , #frumusete