Ce ruj rosu se potriveste tenului tau? (Galerie Foto)

Sambata, 26 Februarie 2011, ora 18:18
15580 citiri
Ce ruj rosu se potriveste tenului tau? (Galerie Foto)

Rosul, culoarea pasiunii, este cu siguranta cea mai sexy nuanta pe care o porti purta pe buze. Insa nu e de ajuns sa ti-l cumperi si sa-l aplici, indiferent cu cata grija. Exista tonuri care te avantajeaza si tonuri care pur si simplu tipa pe tine, efectul fiind departe sau chiar contrar a ceea ce vrei sa transmiti.

Din fericire, exista cel putin atatea tonuri de ruj rosu cate nuante ale tenului. Cu ajutorul unor experti in make-up, Total Beauty a alcatuit un mini ghid de folosire a rujului rosu, culoare care e mai utilizata ca niciodata in acest sezon.

Cauta vedeta a carei nuanta a tenului se aseamana mai mult cu a ta si ia seama la nunata rujului ei, pentru ca cel mai probabil aceea ti se va potrivi si tie.

Daca tenul tau e deschis, ca acela al lui Kate Bosworth, in nuanta piersicilor, si intregit de ochi albastri, un ruj mat rosu, cu o vaga nunata portocalie, va fi cel care ti se va potrivi cel mai bine.

Actrita Sandra Oh, din Anatomia lui Gray, care a adus serialului si un premiu Globul de Aur pentru cea mai buna actrita in rol secundar, are un ten destul de deschis, dar nu rozaliu, ca in cazul lui Kate Bosworth, ci mai degraba cu o nunata galbuie. Tonurile de roz nu o prind, asa ca un ruj rosu-caramiziu va fi alegerea ideala.

Nuanta pielii lui Lauren Conrad este bej, usor bronzata. Aceasta nuanta, parul blond inchis si ochii verzi fac ca cel mai potrivit ruj sa fie cel de un rosu intens, dar cu o urma de auriu, nunata care, de altfel, se potriveste celor mai multe tipuri de ten.

Si nuanta tenului lui Elisabeth Moss este tot bej. Mai ales atunci cand exista si ochi albastri, un ruj portocaliu, luminos, e cea mai buna alegere, deloc usor de purtat de femeile cu alte nuante de ten.

Tenul lui Andie McDowell este auriu. Ochii verzi si acest tip de ten fac ca un ruj rosu, neutru, sau chiar maroniu, sa fie cel mai potrivit.

Si tenul actritei Chloe Sevigny este tot auriu. Chiar daca buzele ei nu sunt foarte bogate, arata superb "imbracate" intr-un ruj portocaliu, mat, care se va potrivi de minune cu inflexiunile aurii ale tenului. Atentie, insa, la contur; si greselile de trasare a conturului vor fi foarte vizibile.

O piele bronzata aproape in permanenta, cum e cea a lui Kourtney Kardashian, poate purta aproape orice. Obrajii in tonuri calde, cu o nuanta abia prceptibila de piersica, merg de minune cu un ruj stralucitor, corai.

Si Jenna Dewan se bucura de un bronz natural, pielea aramie si ochii verzi favorizand un ruj care combina rosul si rozul, ce ii scoate in evidenta ochii de o transparenta surprinzatoare.

Selita Ebanks are un ten intunecat, insa cu nuante aurii, care imblanzesc nota generala. Asa ca un ruj mat, rosu sau oranj, completeaza aceasta nota calda ce-i invadeaza chipul.

Sotia lui David Bowie, Iman, model celebru in deceniile trecute, are o nuanta a pielii ce bate in albastru, o nuanta rece. Contrastul dintre aceasta nuanta si cea de pe buze determina un look sic, modern, ce i se potriveste de minune.

BEC a aprobat desființarea Alianței PSD-PNL pentru București. S-au creat alte 6 alianțe pentru toate sectoarele capitalei
BEC a aprobat desființarea Alianței PSD-PNL pentru București. S-au creat alte 6 alianțe pentru toate sectoarele capitalei
Biroul Electoral de Circumscripţie al Municipiului Bucureşti a decis înregistrarea Acordului de desfiinţare a protocolului de constituire a Alianţei Electorale PSD-PNL încheiat la nivelul...
500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
Apar informații din dosarul în care primarul Mihai Chirica este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași. Un funcționar, martor în dosar, a...
#ruj rosu nuanta ten, #ruj nuanta ten, #culoare ruj ten, #nuanta ten ruj potrivit, #piele culoare ruj , #frumusete