Ce se poarta toamna asta - ultimele tendinte la coafuri si machiaj

Sambata, 19 Septembrie 2015, ora 09:23
4021 citiri
Ce se poarta toamna asta - ultimele tendinte la coafuri si machiaj
Foto: Pexels/Kaboompics

Daca vrei sa iesi in evidenta anotimpul acesta, poarta cel mai sexy machiaj si cele mai frumoase coafuri care au aparut in ultima vreme pe podiumuri.

Daca inca nu cunosti machiajurile si coafurile de toamna, avem cateva dintre cele mai interesante idei. De la pielea de portelan si fard de obraz delicat la buze rosii si ochi sexy fumurii; de la coafuri naturale la cozi netede, impecabile, incearca cele mai noi tendinte ale toamnei.

Modele lui Valentino, Proenza Schouler, Calvin Klein, Giambattista Valli, Balenciaga si Rochas au purtat o piele luminoasa si ochi nuantati. Alege simplitatea si delicatetea cu un machiaj natural. Este vorba despre subtilitate, radianta si piele stralucitoare, placuta. Aplica un fond de ten lichid luminos, deoarece ofera un aspect natural. Pentru o piele echilibrata poti aplica putin anticearcan. Apoi, aplica un fard cremos maro, un strat de rimel si un balsam de buze in nuanta piersicii.

Cum arata fotomodelele atat de bine - secrete dezvaluite de specialisti

Buzele

Este bine cunoscut faptul ca zona gurii atrage cel mai mult atentia. Astfel, rujul pe care il alegi poate face diferenta si poate schimba in bine aspectul tau sau il poate distruge.

In aceasta toamna, buzele rosii domina podiumurile. Rosul vibrant, indraznet a fost purtat la Jil Sander, Gucci, Diane von Furstenberg, Missoni, Carolina Herrera, Altuzarra, Rick Owens, Miu Miu si Hermes. Tine minte ca daca aplici pudra peste primul strat de ruj, apoi trebuie sa reaplici rujul, pentru rezistenta.

Ochii

Cand vorbim despre machiajul ochilor, aceasta este zona in care iti permiti sa iti testezi creativitatea si sa te joci cu nuantele. De la liniile fine de dermatograf lichid si fumuriu dramatic la fardurile de ochi metalice si luminoase, ne concentram asupra ochilor in acest sezon.

Aplicarea unui dermatograf lichid poate fi o provocare, mai ales cand il aplici tu. Pentru cel mai bun rezultat, incepe sa tragi de pleoapa in jos si sa desenezi linia.

Pentru un look mai luxos, un machiaj metalic poate fi frumos. Nu uita ca efectul fumuriu creeaza ochi mai rotunzi. Foloseste un aplicator cu varf de burete si o pensula pentru fard de ochi, pentru a amesteca frumos liniile fardului. Incearca sa pastrezi restul machiajului minimal.

Experta in frumusete sau amatoare? Trucurile care fac diferenta

Sprancenele

Sprancenele foarte subtiri nu sunt placute sezonul acesta. Poti apela la o abordare mai naturala, voluptoasa, sanatoasa. Poti crea un look mai baietos cu un aspect usor dezordonat.

Sprancenele puternice pot fi seducatoare si distractive si dau un aer tineresc, proaspat. Astfel, stai departe de penseta si ceara si fii naturala. Piaptana-ti sprancenele in sus si pastreaza-le in loc folosind un rimel transparent sau un gel.

Genele

Cu cateva trucuri, genele tale pot oferi un aspect luminos. Genele lungi sunt foarte sexy in acest anotimp. Pentru gene sexy, foloseste un aparat pentru curbare si apoi aplica rimelul in doua sau trei straturi. Daca vrei sa obtii cel mai bun rezultat, fii atenta la modul in care aplici rimelul. Incepe de la baza si mergi catre varfuri.

Obrajii

La Marc Jacobs, Versace si Prada, modelele straluceau cu totul datorita unor farduri de obraz frumos aplicate. Obtine acelasi look aplicand un fard de obraz lichid sau crema in culori de roz sau caisa folosind varfurile degetelor.

Parul

Cand vine vorba despre par, stilurile simple, naturale domina podiumurile. Si cel mai bun exemplu este colectia lui Chloe. Copiaza imaginea creand o carare pe mijloc si pastrand un stil natural. Poti folosi un ondulator si crea onduleuri delicate. Dezordonat, dar elegant a fost si cocul intr-o parte de la Chanel.

Doua tendinte care se intorc sezon dupa sezon sunt coada si impletitura lejera. Cozile devin stralucitoare, netede, gata de intalnire. Rezultatul este impecabil, aproape perfect, cu o sectiune de par invartita in jurul bazei. In ceea ce priveste impletitura, pastreaz-o lejera, cu o carare pe mijloc si suvite rebele, care iti incadreaza fata.

YVE.ro

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#frumusete trucuri modele podiumuri, #frumusete trucuri toamna, #sfaturi frumusete toamna , #frumusete