Cele mai bune cinci creme antirid

Vineri, 26 Iunie 2015, ora 14:25
113504 citiri
Cele mai bune cinci creme antirid
Foto: Hepta.ro

Femeile sunt bombardate zilnic de tratamente care promit o remediere sau chiar o eliminare totala a problemelor legate de ten, cu precadere, a ridurilor. Multitudinea de creme antirid ce exista pe piata la ora actuala nu face nimic altceva decat sa induca uneori in eroare sau doar sa le faca sa cumpare ceva nu trebuie neaprat.

Pentru a va satisface aceste nevoi si pentru a va ajuta sa evitati o asemenea ambuscada, am intocmit un top cinci ale celor mai bune creme antirid in functie de nevoile fiecarui ten, de unde puteti alege cu cea mai mare lejeritate.

1. Crema antirid cu venin de albine si miere de manuka

Cea mai noua inovatie, cea mai noua descoperire in acest domeniu este aceasta crema 100% naturala ce promite o hidratare intensa, eliminarea ridurilor in 30 zile, iar efectele ar fi vizibile dupa doar trei zile de utilizare.

Parerile sunt impartite cu toate ca aproximativ 90% dintre cumparatoare s-au declarat multumite de efectele acesteia. Se recomanda celor de peste 30 ani, ce au un ten mai matur si se confrunta cu aceasta imperfectiune. Nu este de recomandat insa daca nu tolerati mierea sau aveti reactii alergice.

Creme antirid preparate in casa

2. Bioliv Antiaging

Aceasta este o crema de zi, vine in varianta de 50 ml si este premiata in afara tarii, iar cele care au incercat-o s-au declarat destul de multumite de efectele aduse. Contine frunze de maslin in mare proportie, fiind o crema 100% bio. Promite protejarea pielii impotriva razelor daunatoare, dar si o ameliorare a ridurilor cu pana la 30%. Este nevoie de o aplicare zilnica, iar pentru rezultate cat mai bune se foloseste intreaga gama Bioliv.

3. Iseree cu Q10

Poate nu v-ati gandit la faptul ca cele mai bune creme in aceasta categorie sunt si cele mai ieftine. Ei bine, intr-un studiu facut anul trecut pe un esantion de 995 femei, s-a ajuns la concluzia ca aceasta crema se afla pe primul loc si ea se gaseste la un pret modic de trei euro. Nu este greu de procurat, iar efectele acesteia sunt mai mult decat vizibile, sustin doamnele si domnisoarele ce s-au obisnuit sa cheltuie sume exorbitante pe diferite creme ce promit minuni.

4. Revitalift Laser X3

Aceasta crema a aparut destul de recent in topuri si inca se bucura de primii pasi facuti catre consumatoare. Revitalift Laser X3 promite o reducere a ridurilor, o redensificare a tenului, dar si o redefinire a conturului fetei, ce nu mai gasim chiar la toate cremele din acest domeniu.

In aproximativ o saptamana, 87% dintre femei au declarat faptul ca ridurile au fost reduse cu pana la 16% pe frunte si 12% in zona de sub ochi. In patru saptamani pielea este aproximativ remodelata. Tot ce trebuie sa faceti este sa va tineti de tratament.

Scapa de riduri cu cinci tratamente naturiste simple si rapide

5. Gerovital antirid intens hidratanta cu FP 15

Revenind acum la o crema ce si-ar putea-o permite orice buzunar, aceasta se gaseste la indemana oricui, in farmacii si magazine avizate. Chiar daca rezultatele nu vor fi atat de vizibile ca la celelalte, crema de la Gerovital promite mai putine, dar face mai multe. Este destinata persoanelor peste 45 ani ce au un ten uscat si deshidratat. Doamnele s-au declarat mai mult decat multumite, mai ales daca sunt obisnuite cu aceasta gama, iar raportul calitate pret este foarte bun. Aveti grija insa, la tipul de ten.

YVE.ro

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#creme antirid, #ten creme antirid, #creme ten, #recomandari creme antirid , #frumusete