Cele mai bune masti pentru tenul gras

Vineri, 07 Octombrie 2011, ora 19:12
17665 citiri
Cele mai bune masti pentru tenul gras

Daca toata viata te-ai confruntat cu un ten gras, care te-a facut sa te simti incomod in diverse situatii, acum este cazul sa scapi de aceasta problema, cu cateva masti usor de facut si aplicat.

Ele trebuie folosite pe pielea exfoliata in prealabil, astfel incat sa nu mai existe exces de sebum. De obicei, grasimea de pe piele este cauzata de probleme hormonale, care duc la hiperactivitatea glandelor sebacee. Iata care sunt cele mai potrivite masti, potrivit Type F:

Masti cu argila

Mastile cu argila sunt bune, pentru ca aceasta absoarbe mizeria si bacteriile. Pot fi cumparate de la majoritatea farmaciilor, la un pret destul de mic. Argila ajuta la curatarea in profunzime a porilor si la indepartarea celulelor moarte, astfel incat vei evita eruptiile de cosuri si excesul de sebum.

Masti cu citrice

In mod surprinzator, citricele precum lamaia, papaya sau ananasul pot fi folosite pentru exfolierea si curatarea usoara a fetei. Acestea contin acid citric si sucul lor poate fi pus direct pe piele, multe dintre elementele pe care le contine gasindu-se si in produsele cosmetice. Totusi, ele nu repara nimic din problema pe care o are glanda, in profunzimea pielii, asa ca mastile trebuie aplicate periodic.

Mai mult decat atat, pot fi folosite si in probleme ale scalpului, cum ar fi matreata si iritatiile. Pentru ten, amesteca suc de lamaie cu niste miere pana obtii o pasta pe care o poti aplica pe toata fata si o lasi sa actioneze 10 minute, dupa care clatesti cu apa calda.

Masca din albus de ou

Albusul de ou este alt miracol al cosmeticii, fiind foarte bogat in proteine si ajutand la reconstructia pielii. Contine si vitamine si minerale, hranind tenul, dar si exfoliind in acelasi timp si curatand in profunzime. Are efect astringent, astfel incat curata bine porii si nu se mai produce atat de mult sebum.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#masca faciala ten gras, #masca argila ten gras, #masca recomandata ten gras, #produse bune ten gras, #tratament ten gras , #frumusete
Comentarii