Colladerma, solutia pentru mentinerea unui ten tanar si ferm

Advertorial
Vineri, 25 Noiembrie 2016, ora 17:04
13188 citiri
Colladerma, solutia pentru mentinerea unui ten tanar si ferm

(P) Lupta impotriva efectelor vizibile ale imbatranirii este una continua care trebuie inceputa din timp pentru a obtine cele mai bune rezultate cu putinta. Este uneori greu sa ne decidem care crema sau lotiune este cea mai buna si deobicei ajungem sa ne ghidam dupa mirosul produsului.

Recent a fost lansata o noua gama de produse cosmetice care combina domeniul cosmetic, domeniul nutrititiv si cel medical, avand la baza fundamente stiintifice pentru a asigura rezultate vizibile. Aceasta gama se numeste Colladerma Luxury, un brand al Sanimed International, o companie romaneasca, specializata in producerea de substante folosite in medicina.

Colladerma Luxury este un set de opt produse diferite cu efecte anti-aging si se adreseaza doamnelor care au implinit deja frumoasa varsta de 35 de ani. Produsele trebuie aplicate intr-o anumita ordine conform unui ghid care ne este oferit producatori.

Aceste opt produse sunt: apa micelara, lotiune tonica, biogomaj, serum pentru ochi, serum pentru fata, biomasca, crema de zi si crema de noapte, uzul lor variind de la zilnic pana la o data sau de doua ori pe saptamana, in functie de tipul de ten pe care il avem.

Daca intram pe site-ul lor - www.colladerma.ro - vom observa ca modul de utilizare este extrem de detaliat in ce priveste aplicarea corecta a acestor produse, care seamana foarte mult cu un adevarat ritual si ingredientele folosite sunt extrem de complexe si bazate pe principiile cosmetologiei moderne.

Din punct de vedere al ingredientelor, printre acestea putem regasi colagenul marin ale carui efect anti-aging a fost demonstrat clinic, alte substante cu efect asemanator si de curatare a tenului produse si testate indelung "in vivo" de si extracte bio din fructele, semintele, florile si frunzelor care nu sunt introduse doar pentru a conferi un miros placut ci pentru rolul pe care il au in repararea si imbunatatirea conditiei generale a tenului.

De fapt producatorii ne recomanda sa integram aceste produse in rutina noastra de zi cu zi si sa transformam aplicarea lor intr-un fel de "ritual de infrumusetare" care ne va ajuta sa avem un ten mai curat asta, evident pe langa efectele anti-aging ale setului.

Cel mai important lucru pe care acest set il va face este ca ne va ajuta sa ne simtim mai frumoase.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Colladerma Luxury, #anti aging cosmetice , #frumusete