Cum mint vedetele despre frumusetea lor

Miercuri, 08 August 2012, ora 18:22
3698 citiri
Cum mint vedetele despre frumusetea lor

Vedetele au aparent o piele fara de cusur si corpuri perfecte, de parca ar fi sculptate in marmura. Multe dintre ele muncesc foarte mult pentru a obtine aceste rezultate, pe cand altele se bazeaza pe ajutorul specialistilor, care le ofera diferite trucuri.

Totusi, nimic nu este atat de simplu pe cat pare. Iata ce mici pacaleli de-ale vedetelor nu trebuie sa le crezi niciodata, conform Total Beauty:

Nu port machiaj

Uneori nici macar vedetele nu sunt vinovate de acest zvon, ci mai degraba jurnalistii si fotografii, ei spunand ca "Nu avea niciun strop de machiaj si arata minunat".

Este o mare diferenta intre a nu purta machiaj deloc si a avea unul care sa para cat se poate de natural. Atunci cand Lady Gaga a aparut in octombrie 2011 fara machiaj, chiar ea a explicat ca nu e ca si cum atunci se spalase pe fata dimineata, ci mai degraba totul era machiat astfel incat sa para ca are fata libera de produse cosmetice.

M-am nascut cu acest par stralucitor, gros si sanatos

Multe dintre vedete poarta extensii fara sa recunoasca acest lucru. In plus, stilistii lor le aplica tot felul de masti, produse de stralucire, volum si fixare inainte sa paseasca pe covorul rosu.

Daca ar fi adevarat ca nu au extensii, anumite vedete chiar ar trebui sa intre in Cartea Recodurilor, ca persoanele carora le creste cel mai repede parul. Una dintre vedetele a carei podoaba capilara a crescut peste noapte aproape este Katie Holmes.

Slabesc atat de repede dupa sarcina datorita "memoriei muschilor"

Supermodele precum Heidi Klum sau Gisele s-au intors pe podium si pe plaje aratand splendid in costume de baie la 6 saptamani dupa ce au nascut. Cand sunt intrebate ce au facut, ele spun ca nu mare lucru, si ca este vorba mai degraba despre memoria muschilor, care lucreaza si le ajuta sa scape de kilogramele in exces.

Totusi, doctorii considera ca, in mod normal, o noua mamica ce doarme 8 ore pe noapte, face exercitii fizice de 3 ori pe saptamana, alapteaza 3 luni si are o dieta echilibrata ajunge la greutatea dinainte in 8 luni-un an.

Cu siguranta aceste femei au facut eforturi supraomenesti pentru a slabi atat de repede.

O dieta vegana face pielea sa straluceasca

Alicia Silverstone este una dintre cele mai entuziasmate vedete vegane, spunand ca asta o ajuta sa arate perfect. Dieteticienii sustin, insa, ca fiecare om trebuie sa isi asculte corpul, la unele persoane chiar fiind imposibil ca organismul sa functioneze daca se hranesc in acest fel. Unii oameni nu sunt facuti sa fie vegetarieni, ceea ce ii face sa fie apatici, obositi tot timpul si chiar sa se imbolnaveasca.

Sucurile organice sunt cea mai buna metoda de a slabi

Beyonce spune ca a folosit Master Cleanse pentru a slabi 10 kilograme inainte de a filma "Dreamgirls". Si Gwyneth Paltrow si Naomi Watts si-au declarat dragostea pentru sucurile organice. Totusi, asta nu este cea mai buna solutie, pentru ca ele contin destul de mult zahar, care te poate ingrasa in loc sa slabeasca.

Pot folosi lipitori pentru a slabi

Demi Moore a declarat in 2008 ca a slabit in Austria cu ajutorul lipitorilor. A mai spus cat de fantastic se simtea si cum lipitorile i-au curatat organismul. Doctorii cred, insa, ca probabil vietuitoarele au fost doar parte dintr-un program mare de detoxifiere si ca in niciun caz nu ele au facut cea mai mare parte din treaba.

11-12 ore de somn pe noapte isi vor face efectul

Heather Graham este cea care a spus recent ca are nevoie de 11-12 ore de somn in fiecare noapte, pentru ca ii face bine la sanatate. Toata lumea are nevoie de odihna, dar 12 ore este un pic prea mult. Un studiu de la Universitatea Warwick, desfasurat pe 1,5 milioane de oameni, arata ca prea mult somn poate sa faca rau, ducand chiar si la o moarte prematura.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#vedete sfaturi frumusete neadevarate, #frumusete vedete sfaturi false, #frumusete vedete mituri, #ingrijire vedete trucuri , #frumusete