Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cum sa ai gene lungi si sanatoase, natural - Sfatul specialistului

Sambata, 29 Septembrie 2012, ora 14:37
10932 citiri
Cum sa ai gene lungi si sanatoase, natural - Sfatul specialistului

Toate femeile vor sa aiba gene cat mai lungi cu putinta, asa ca adesea dau banii pe cele mai scumpe tipuri de mascara, sperand in minuni.

Totusi, rezultatele nu sunt chiar cele asteptate, iar dupa demachiere firele de par sunt si mai slabite si probabil din ce in ce mai putine, mai ales daca machiajul abuziv e un obicei zilnic.

Cel putin in ceea ce priveste machiajul, este total adevarata vorba conform careia ce este prea mult strica, dupa cum declara pentru Ziare.com esteticiana Monica Haraba. Toate fardurile au chimicale care in timp imbatranesc pielea, dar si firele de par, indiferent ca e vorba de gene sau sprancenele.

Atunci cand vrei sa ai o privire misterioasa, cu gene bine conturate, mai bine apelezi la natura pentru ajutor. Foarte bune sunt uleiul de nuca de cocos, de masline, de migdale sau vitamina E (care este benefica si podoabei capilare).

Poti sa cumperi aceste produse de la farmacie si sa le pui intr-un recipient gol de rimel, aplicandu-le dimineata, cu periuta. Mascara nu este necesara in fiecare zi, ci mai degraba poart-o doar seara, la evenimente mai speciale, pentru a evita aparitia efectelor negative.

Si alimentatia conteaza: cu cat mananci mai multe fructe si legume - cat mai putin gatite (deci nealterate)-, cu atat corpul va avea parte de mai multe vitamine si nutrienti, care sa permita o crestere sanatoasa a parului, cel de pe cap, dar si a spancenelor si a genelor.

In plus, nu este indicat sa folosesti aparatul pentru curbat gene in fiecare zi, caci firele sunt sensibile si se vor rupe in timp sau chiar vor cadea din radacina, din cauza presiunii exercitate. "Multe femei fac greseli si isi strica parti ale corpului din cauza excesului", spune esteticianul. Cu cat apelezi mai mult la natura si mai putin la chimicale, cu atat mai bine.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#gene sfaturi ingrijire, #gene lungi sanatoase sfaturi, #gene sfaturi estetician, #gene lungi uleiuri naturale, #vitamine crestere gene , #frumusete