Cum sa fii cuceritoare ca Mila Kunis

Joi, 19 Martie 2015, ora 17:47
3291 citiri
Cum sa fii cuceritoare ca Mila Kunis
Foto: Apnatimepass

Esti gata sa frangi niste inimi? Distreaza-te incercand un machiaj incredibil si misterios pentru un impact maxim, asa cum este cel fumuriu al Milei Kunis.

Mila Kunis, una dintre cele mai sexy femei in viata, reuseste intotdeauna sa impresioneze cu aparitia ei perfecta si incredibil de sexy. In mare parte, succesul sau se datoreaza si machiajului specific. Verifica pasii acestui tip de machiaj si inspira-te!

Ochii sunt o zona cu care iti poti dovedi creativitatea si incerca diferite imagini pentru un look romantic sau dramatic. Efectul ochilor fumurii este aducator de drama, fiind folosit pentru ocaziile speciale. Mai mult, cel mai bun lucru despre machiajul fumuriu este ca il poti obtine cu usurinta, cu putina rabdare si o pensula buna pentru amestecarea culorilor. Rezultatul? O alura stralucitoare.

Trucuri pentru gene cu volum in mod natural

Pasul 1. Incepe sa aplici o baza si apoi un fond de ten cu acoperire medie pentru un ten natural si stralucitor. Aplica o baza si folosind o pensula mai mare sau un burete aplicator asaza fardul auriu peste intreaga pleoapa. Pentru un efect izbitor, asigura-te ca investesti intr-un fard de buna calitate. Cea mai bun alegere ar fi pudra care iti asigura un rezultat intens si de durata.

Pasul 2. Acum, cu o pensula precisa aplica un fard maron pe pliul pleoapei mergand de-a lungul osului sprancenei si in jos pe linia genelor, astfel definind frumos forma machiajului. Apoi aplica aceeasi nuanta de fard pe pleoapa de jos.

Pasul 3. Este timpul sa conturezi linia genelor cu un fard inchis/negru, mergand catre coltul exterior al ochiului si pe pleoapa de jos. Folosind o pensula deasa, amesteca orice linie grava, unde negrul se intalneste cu maronul.

Pasul 4. Apoi contureaza puternic linia interioara a pleoapei folosind un dermatograf negru. Doua straturi de rimel va adauga un sentiment de seductie imaginii tale. Acum, doar un mic retus in coltul interior, aplicand putin mai mult fard auriu si vei fi gata sa frangi inimi!

Greseli de machiaj care te fac sa pari cu 10 ani mai batrana

In sfarsit, termina machiajul fumuriu cu o cantitate corecta de autobronzant si fard de obraz piersica, care va lumina trasaturile fara sa atenuezi impactul ochilor. Pentru buze, foloseste un ruj natural si un strat subtire de luciu pe mijlocul buzelor.

Revista YVE

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Fii cuceritoare ca Mila Kunis, #ochi fumurii Mila Kunis, #tutorial machiaj ochi fumurii , #frumusete