Cum sa obtii o culoare perfecta acasa cu autobronzantul

Marti, 15 Iunie 2010, ora 07:08
17114 citiri
Cum sa obtii o culoare perfecta acasa cu autobronzantul

Aplicarea autobronzantului poate da dureri de cap si celor mai experimentate femei in acest domeniu, ca sa nu mai vorbim de rezultate! Pasii spre o aplicare de succes a autobronzantului sunt esentiali pentru un rezultat uniform si natural.

Daca omiti chiar si un singur pas, toata operatiunea poate fi compromisa, avertizeaza Handbag.com.

Pregatirea pielii

Secretul unui autobronzant aplicat uniform este exfolierea.

Exfoliaza-ti pielea cu o zi inainte de aplicarea autobronzantului, insistand pe zonele cu piele uscata (calcaie, genunchi, coate).

Epileaza-te cu ceara cu doua zile inainte de bronzare.

Daca folosesti autobronzantul pentru prima oara, poti sa faci un test pe o portiune mica de piele pentru a verifica nuanta. Cu o seara inainte, aplica o crema hidratanta pe tot corpul.

In ziua in care vrei sa te bronzezi, indeparteaza orice urma de crema hidratanta, deodorant sau machiaj inainte de aplicarea autobronzantului. Aceste produse actioneaza ca o bariera impotriva autobronzantului si s-ar putea sa ai surpriza sa arati ca un "dalmatian".

In ziua in care te "bronzezi", amesteca o cantitate foarte mica de crema hidratanta cu autobronzantul, pentru a o aplica pe zone ca incheieturile mainilor, gleznele si in jurul liniei parului.

Acopera-ti unghiile degetelor de la picioare si sprancenele cu crema hidratanta inainte sa aplici autobronzantul.

Culoare uniforma

Incepe aplicarea autobronzantului dimineata, pentru a nu pata lenjeria de pat. Pune o cantitate de produs cat o moneda pe un aplicator si intinde-l pe inaltimea corpului, de sus in jos. Repeta actiunea pana cand ai acoperit tot corpul.

Pentru a evita sindromul "mainilor oranj", foloseste manusi la aplicare. Dupa ce ai terminat, da jos manusile si indeparteaza excesul de autobronzant de pe corp cu spatele palmelor, uniformizand culoarea.

Nu uita sa aplici autobronzant pe partile laterale ale corpului, sub brate si la interiorul incheieturilor.

Daca nu ai folosit manusi, spala-ti mainile dupa aplicarea autobronzantului si sterge cu un servetel demachiant excesul de produs dintre degetele de la maini si picioare.

Asteapta ca autobronzantul sa se usuce inainte sa te imbraci. Imbraca-te cu haine lejere in ziua in care te-ai bronzat, nu te epila si nu merge la pedichiura sau manichiura timp de o saptamana dupa aceea.

Ai grija si la gelurile de dus cu uleiuri esentiale, pentru ca pot diminua culoarea autobronzantului.

Ingrijirea culorii

In functie de produs, bronzul ar trebui sa apara la cateva ore dupa bronzare. Pentru a obtine o culoare mai intunecata, reaplica autobronzant la fiecare doua zile sau foloseste creme hidratante cu autobronzant treptat.

Nu uita ca autobronzantul nu iti protejeaza pielea de razele solare, asa ca nu intrerupe aplicarea cremelor cu factor de protectie solara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#autobronzant aplicare acasa, #autobronzant aplicare uniforma, #autobronzant piele aplicare , #frumusete