Cum sa te faci frumoasa folosind ce ai prin casa

Duminica, 13 Ianuarie 2013, ora 19:08
10567 citiri
Cum sa te faci frumoasa folosind ce ai prin casa

Nu mai este demult un secret faptul ca frumusetea vine din interior. Si nu ne referim neaparat la latura spirituala.

Atunci cand exteriorul si interiorul colaboreaza, rezulta o piele fara cusur, fina si radianta, potrivit Woman's Day. Iata la ce trucuri poti sa apelezi pentru ca obrazul tau sa fie admirat:

Bicarbonatul de sodiu exfoliaza fata

Produsele din comert de curatare a pielii sunt si ele bune, dar o varianta mult mai ieftina este reprezentata de bicarbonatul de sodiu. Granulele micute ajuta la indepartarea celulelor moarte si sunt blande cu orice tip de piele. In plus, au si rol antiseptic, astfel incat te feresc de eruptii.

Fa o pasta groasa din 4 lingurite de bicarbonat de sodiu si una de apa, lasa sa se aseze pentru 2 minute si apoi aplica pe fata cu miscari circulare. Dupa 3 minute, indeparteaza cu apa calduta si la sfarsit spala cu apa rece, pentru ca porii sa se inchida. Aplica apoi crema hidratanta.

Lamaile indeparteaza celulele moarte

Daca ai pielea uscata si se exfoliaza, citricele te vor ajuta sa te exfoliezi si sa scoti la iveala pielea de dedesubt, sanatoasa si radianta. Taie o felie de lamaie in jumatate si freaca de piele. Vei vedea imediat diferenta.

Cafeaua amelioreaza celulita

Nu arunca zatul de la cafeaua facuta de dimineata, ci pastreaza-l pentru seara, cand vei face un scrub si iti vei exfolia pielea, pentru ca ea sa devina mai fina si mai catifelata.

Fa asta o data sau de doua ori pe saptamana, cand esti sub dus.

Menta in caz de acnee

Aceasta planta poate sa te ajute sa scapi de acnee sau sa-ti ameliorezi problema. Compusii continuti de menta reduc inflamatiile si roseata, au efect astringent si elimina excesul de sebum.

Acopera locul afectat cu menta si lasa asa cateva minute, de doua ori pe zi.

Patrunjelul face cearcanele sa dispara

Te lupti de ani de zile cu cearcanele, care iti dau un aspect obosit? Patrunjelul este bogat in vitamina K, un nutrient care, atunci cand este aplicat topic, previne aparitia suparatoarele cercuri negre de sub ochi.

Fa o masca dintr-o legatura de patrunjel tocat si 2 linguri de iaurt si aplica pe locul afectat, lasand-o sa actioneze pentru 20 de minute. Clateste, apoi, cu apa calduta.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#trucuri naturale frumusete, #masti naturale frumusete, #remedii naturale piele frumoasa, #masti ingrediente naturale piele , #frumusete