Curs Frizer Coafor Manichiurist Pedichiurist

Luni, 22 Septembrie 2014, ora 16:03
3304 citiri
Curs Frizer Coafor Manichiurist Pedichiurist

O alegere 4 in 1 inspirata - cursul de beauty care te ajuta sa devii cel mai bun Frizer Coafor Manichiurist Pedichiurist!

Te pasioneaza domeniul de frumusete si iti doresti sa inveti cat mai multe? Participa la Curs Frizer Coafor Manichiurist Pedichiurist by Atelierele ILBAH.

De ce sa nu inmultesti sansele de a te specializa intr-un domeniu tot mai cautat? Alege sa inveti totul despre frizerie, coafura, manichiura si pedichiura intr-un curs cu o structura aparte, adaptata pentru cei interesati de o evolutie rapida si garantata!

Ca viitor specialist in domeniu trebuie sa fii constient ca atunci cand stii mai multe vei avea mai mult succes. Munca intr-un salon de frumusete este dinamica si interactiva, iar daca vei deveni cunoscator al domeniilor de frizerie, coafor, manichiura si pedichiura o sa ai mai multe de castigat decat ti-ai fi imaginat!

Care este structura acestui curs de Frizer Coafor Manichiurist Pedichiurist?

O vorba din popor spune ca o meserie se invata "furand" de la cei mai experimentati, insa acest lucru nu este de ajuns pentru a te perfectiona cu adevarat. Exercitiul si practica sunt cele care formeaza dexteritatea si indemanarea, atat in materie de manichiura-pedichiura, cat si de frizerie-coafura. Programul din cadrul acestui curs 4 in 1 by Atelierele ILBAH este intocmai ca cel din saloanele de specialitate, pentru ca la finalizarea acestui curs viitorii specialisti sa fie deja obisnuiti cu munca in domeniul de infrumusetare.

Ce vei studia pe parcursul celor 5 luni la cursul de Frizer Coafor Manichiurist Pedichiurist?

Pe parcursul celor 5 luni de curs vei avea ocazia sa te specializezi in patru meserii care sunt la mare cautare: frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist. Practica este la ordinea zilei in cadrul acestui curs, iar programa este adaptata pentru a invata cat mai multe. Iata ce vei invata in cadrul cursului de Frizer Coafor Manichiurist Pedichiurist by Atelierele ILBAH:

  • Totul despre igiena si securitatea muncii in cele patru domenii
  • Principii de baza in realizarea unei manichiuri perfecte
  • Principii de baza in realizarea unei pedichiuri perfecte
  • Sfaturi si principii de evitat in realizare unei manichiuri sau pedichiuri
  • Principalele tipuri de produse si ustensile folosite la manichiura si pedichiura
  • Totul despre structura firului de par
  • Principalele tratamente pentru ingrijirea parului
  • Realizarea coafurilor speciale si de zi
  • Frizerie
  • Tunsori clasice si tunsori speciale
  • Decolorarea parului
  • Vopsirea si nuantarea parului
  • Permanentul si onduleurile

Pe langa toate acestea, cursul de Frizer Coafor Manichiurist Pedichiurist ofera ocazia de a-ti dezvolta competente personale care iti pot fi de folos in vederea deschiderii unei afaceri in domeniu sau in administrarea unui salon profesional specializat: totul despre organizarea unui salon de frizerie - coafura - manichiura - pedichiura, igiena si securitatea muncii intr-un salon, asigurarea celor mai inalte standarde, adaptarea la cerintele clientilor, crearea unei relatii cu clientii si comunicare eficienta cu ei.

Sfatul trainerului - Frizer Coafor Manichiurist Pedichiurist, o alegere simpla pentru o specializare multipla!

"Acest curs te formeaza ca viitor profesionist si iti ofera tot ce ai nevoie ca sa te dezvolti in domeniu: toate ustensilele necesare, produse de inalta calitate, sesiuni interactive si practice. Ca sa fii un frizer coafor bun trebuie sa te adaptezi mereu cerintelor clientilor si sa intuiesti ce isi doreste fiecare. Iar pentru a fi un manichiurist pedichiurist de exceptie trebuie sa stii sa imbini principiile tehnice cu creativitatea!".

Mai multe detalii despre curs puteti sa gasiti la urmatorul link: http://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist/

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#curs coafor, #curs frizer, #curs frizer coafor, #curs frizer coafor manichiurist pedichiurist, #cursuri coafor, #curs coafura , #frumusete