Farmec vine cu oferte atractive de sarbatori si idei de cadouri pentru cei dragi

Comunicat de presa
Marti, 17 Decembrie 2019, ora 16:08
18182 citiri
Farmec vine cu oferte atractive de sarbatori si idei de cadouri pentru cei dragi

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, isi rasplateste consumatorii cu oferte speciale de sarbatori, ce includ casete cadou, cu transport gratuit pentru cele comandate online, reduceri de pana la 50% pentru produsele de machiaj din gama Gerovital Beauty si reduceri de pana la 30% pentru produsele din segmentul cosmeticelor de lux Gerovital Luxury si Gerovital H3 Derma+ Premium Care.

"Sarbatorile de iarna sunt o ocazie potrivita pentru a le oferi consumatorilor surprize placute sau a-i ajuta sa aleaga cadouri inspirate pentru cei dragi.

Astfel, pana in data de 29 decembrie, cei care vor opta pentru seturile noastre speciale, vor beneficia de transport gratuit la comenzile online. Totodata, avem si alte promotii atractive disponibile atat online, cat si in magazinele fizice, astfel incat sa rasplatim devotamentul tuturor consumatorilor si sa fim, in continuare, partenerul lor de incredere in alegerile pentru ingrijire personala si frumusete", a declarat Tudor David, director de marketing la Farmec.

Casetele de cadouri includ produse din gamele: Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 Hyaluron C, Gerovital H3 Classic, Gerovital H3 Derma+, Gerovital Stop Acnee, Gerovital Plant, Gerovital Beauty, Aslavital Mineralactiv si Farmec Argan Plus.

Pe langa aceste pachete speciale, clientii beneficiaza de reduceri de pana la 50%, valabile pana la sfarsitul anului 2019, pentru o serie de produse din gama Gerovital Beauty, disponibile atat in magazinul online, cat si in cele fizice.

Perioada de sarbatori aduce reduceri de pana la 30% pentru dermatocosmeticele premium Gerovital, perfecte pentru utilizarea pe durata sezonului rece si pentru gama de lux.

Astfel, produsele din gamele Gerovital Luxury si Gerovital H3 Derma+ Premium Care pot fi cumparate la pret redus pana in prima zi din anul 2020.

Cele mai apreciate produse din aceste game sunt: Program intensiv ingrijire Premium Care, Crema CC SPF10 Premium Care, Crema oxigenare si hidratare Premium Care, Uleiul miraculos pentru fata Gerovital Luxury, Masca pentru mentinerea tineretii Gerovital Luxury si Crema de maini frumoase Gerovital Luxury.

Atat in magazinele fizice, cat si in cel online, clientii pot opta pentru impachetarea cadou a produselor, pentru a fi daruite de sarbatori.

De asemenea, o alta optiune reprezinta achizitionarea unui card cadou pentru cumparaturi online, valabil timp de 6 luni.

Toate ofertele sunt valabile pe site-ul www.farmec.ro si in magazinele de brand Farmec si Gerovital.

Despre Farmec S.A. Cluj-Napoca

Farmec S.A. Cluj-Napoca - cel mai mare producator de cosmetice cu capital 100% romanesc - ramane un brand emblema pentru Romania.

Portofoliul companiei impresioneaza o lume intreaga prin produse moderne, concepute in laboratoare performante. Compania are certificare internationala GMP si comercializeaza produsele din portofoliu in aproximativ 30 tari.

In decembrie 2019, reteaua de magazine de brand detinute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, localizate in Cluj-Napoca, Arad, Brasov, Sibiu, Targu-Mures si Timisoara, 20 magazine Gerovital care se gasesc in Cluj-Napoca, Bucuresti, Constanta, Timisoara, Craiova, Ploiesti, Suceava, Iasi, Piatra Neamt, Galati, Oradea, Sibiu si Ramnicu Valcea si 2 magazine Gerovital deschise prin sistemul de franciza, in Bacau si Pitesti.

Pentru a fi la curent cu noutati legate de brandurile din portofoliul Farmec, sfaturi utile din partea specialistilor, surprize si concursuri, puteti urmari conturile de social media:

Facebook: facebook.com/farmec.romania

Instagram: www.instagram.com/farmec/

Site si magazin online: www.farmec.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#cadouri sarbatori produse Farmec, #cadouri Gerovital Luxury , #frumusete