Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Fii sic de sarbatoare: Modele de unghii inspirate de Craciun (Galerie foto)

Luni, 26 Decembrie 2011, ora 08:45
45813 citiri
Fii sic de sarbatoare: Modele de unghii inspirate de Craciun (Galerie foto)
Foto: Arhiva

In acelasi timp cu sarbatorile de iarna incepe si febra pregatirilor pentru noaptea dintre ani, pe care cei mai multi o petrec intr-un local unde eticheta conteaza. Doamnele merg la coafor si la cosmetica, domnii la frizeri si, eventual, la spa.

Un lucru este sigur. Multi bani vor fi cheltuiti pentru ca fiecare dintre noi sa arate cat mai bine la trecerea dintre ani. Ziare.com vine cu cateva idei pentru manichiura doamnelor si a domnisoarelor, modele de unghii ce sunt in ton cu aceasta perioada.

Modelul urmator poate fi facut foarte simplu chiar de tine. Ai nevoie de oja de culoare rosie, una alba si un ac de cusut. Baza o faci rosie si apoi aplici cate o picatura alba, iar cu ajutorul acului creezi stelutele.

Doamnele care se asteapta la mult timp liber de Craciun si stiu ca nu vor fi nevoite sa faca diverse treburi prin casa pot apela la unghiile false din acril, pentru ca modelele sunt unice si deosebite. Mos Craciun, Rudolf si bradul de Craciun se vor simti excelent pe unghiile tale.

In cazul in care iti plac aceste modele, insa situatia financiara nu iti permite sa faci o plimbare la salonul de infrumusetare, indrazneste si fa-le singura.

Iti plac fulgii de zapada si esti dezamgit ca vremea nu este de partea ta in acest an? Atunci fa in asa fel incat sa ninga doar pentru tine.

Cu o pensula speciala si putin talent, poti face modele care sa ii impresioneze pe toti cei din jur.

Le poti ura celor dragi un Craciun fericit intr-un mod aparte. Dupa ce iti faci o baza, poti scrie cu o pensula foarte subtire sau un stilou special pentru unghii un mesaj simpatic.

Tot cu un creion special poti desena un clopotel, un brad sau o ghirlanda.

O alta metoda de efect o reprezinta unghiile false, pe care le poti aplica singura, chiar la tine acasa. Totusi, ai grija la ce solutie de lipit apelezi pentru a nu ajunge sa iti distrugi unghiile naturale doar pentru cateva zile de rasfat.

Daca nu ai mult timp la dispozitie, dar totusi nu vrei sa iesi din casa fara o manichiura care sa impresioneze, fa un om de zapada doar pe o unghie, iar pe restul da cu putin sclipici.

Nici renul nu ar trebui sa lipseasca din gama de sabloane din acest an...

... despre omul de zapada nici nu mai pomenim.

Si pentru a fi cu adevarat deosebita, asorteaza-te si cu unghiile de la picioare.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#modele unghii Craciun, #modele unghii, #manichiura acasa sfaturi , #frumusete